Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az erős fejfájás vagy migrén...

Az erős fejfájás vagy migrén vezethet agyvérzéshez vagy lehet ennek a jele?

Figyelt kérdés
2napja fáj a fejem reggel úgy ébredtem hogy erősen fájt és ezt hányinger hányás követte!lehet kávét inni ilyenkor vagy lehet csak rosszabbodna?nem tudom hogy alacsony-vagy magas a vérnyomásom!írjatok...
2010. nov. 9. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:

A gyomrod az, ami okozza ezt. Tehat vagy idegi alapon, vagy pedig elkaptal egy virust.

Viszont az utobbit eros hasfajas is kiseri, tehat Neked kellene tudnod, hogy mi lehet az oka.

A legtobb fajdalomhoz hasonloan nem ez az igazi baj, ez csupan a szervezetedben fellelheto valamilyen rendellenesseg tunete.

A szokas fejfajas miatt nem kell aggodni, a hirtelen es nagyon eros fajdalomra kell nagyon oda figyelni.

A fejfajasnak szamos kiserotunete is lehet a szekrekedestol az agydaganatid bezarolag.

Tehat erdemes egy orvosi vizsgalast vegeztetni, de figyeld meg a tuneteidet, s amikor reszletesen fogod leirni a betegsegedet, akkor mar konnyebb lesz a kezelese.

2010. nov. 9. 18:42
 2/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy agyvérzés lesz a követkzménye ehhez nem értek bocsi, de azért írokide mert a fejfájás okai nagyon sokszor ha nem egéségügyi probléma miatt van akkor a tartósítószerek az mestrséges ízfokozók és a mesterséges színezékek miatt van. Figyelem! A szervzetedből 1,5 év még kiürül ezek a káros anyagok. Pl.: aszpartám, minden amiben le van írva a nitrit, nitrát, citrát, cklamát, nátrium-glutamát.NE EGYETEK OLYAN ÉTELEKET AMIBEN EZEK VANNAK.(pl:light-os kaják, rágók, nagyon olcsó ételek.)Nekem ezeket édesanyám mondta és neki 35 évbe tellt még rájött hogy miért fáj minden nap a feje.(Ezeket nagyon sok orvos nem tudja és azt hiszi hogy hülyeség)
2010. nov. 9. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:

18:46

Igy van, s nem hiaba halljuk azt, hogy csak termeszetes alapanyagu elelmiszert fogyasszunk es igyunk.

A masik, hogy rendszeresen fogyasszunk gyogynoveny teat, mivel ezek a teak megfogjak elozni a betegseg kialakulasat es tisztitanak is egyben, mivel gyogyhatasuak.

2010. nov. 9. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
hát végül is most kezdek kimenni az influenzából!de már csak az orrom fújom!mostanában elég sokat idegeskedtem...de én ezt el szoktam fólytani magamba próbálom inkább elfelejteni a gondokat nem akarok rágódni rajtuk!nem akarok idegeskedni semmin..!de tudom hogy kijön ez az emberen valahogy!hát nem tudom mit csináljak!ki kéne vizsgáltatnom magam?
2010. nov. 9. 19:45
 5/6 A kérdező kommentje:
félek az agyvérzéstől mert anyukám is azt kapott tavaly!a reggeli kávéja mellett!ami tragédiával is végződött!és nem tudom hogy a kávé idézte elő neki vagy amúgy is bekövetkezett volna!... :-(
2010. nov. 9. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Az Anyukadnak gondolom, hogy magas volt a vernyomasa, es sokat idegeskedett.

Rossz etkezesi szokas, dohanyzas, stressz stb.

2010. nov. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!