Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ennyivel erősebb...

Mitől lehet ennyivel erősebb a vérzésem? Sosem volt még ilyen.

Figyelt kérdés

Általában 9 körül teszek be reggel egy nagy méretű tampont az első 2-3 napon, mielőtt elindulok otthonról. Ezt kb 1-fél 2 körül szoktam kivenni, van, hogy még meg sem telt ilyenkor.

Ma 8-kor tettem be, de 10-re teljesen átázott... Mire máskor az első szoktam kivenni, addigra már kettő is teljesen megtelt és átázott.

Ez az első napja a menzeszemnek. Amúgy a hasam egyáltalán nem fáj, viszont az elmúlt 2-3 napban veszettül fájtam a melleim, ennyire ritkán szoktak. Most már az sem fáj.

Mi történhetett? Semmi extra nem történt velem. Nem voltam stresszes sem meg semmi.

2013. szept. 13. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálam mostanság nem minden menszesz egyforma..

Pl.Én mióta nem szedek fogamzásgátlót,azóta nagyon erősen vérzek és baromira görcsölök,úgy hogy a "legjobb" gyógyszer a Cataflam és még az sem hat mindig normálisan.

Viszont a legutóbbi menstruációmnál alig volt vérzés, és szinte nem is görcsöltem.Előfordult olyan is,hogy 7 napig tartott...van mikor fájnak a melleim,van mikor egyáltalán nem érzem őket...

2013. szept. 13. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát... sok oka lehet, de biztosat csak a nőgyógyász fog tudni mondani. Ha erősödik a vérzés vagy rosszul vagy, azonnal kell menni, illetve akkor is, ha nem akar elmúlni. Ha amúgy minden oké, akkor meg lehet várni, míg elmúlik, és utána megnézetni magad.

Egyébként vetélés nem lehet?

2013. szept. 13. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!