Hüvelygyulladásra van valami otthoni praktikátok?
Figyelt kérdés
Pénteken kerültem orvoshoz ott kaptam gynazol krémet sajnos 1 nem hasznàlt,gyulladàs csökkentővel tudom elviselni!( a gyógyulàs lassabb ha nem rögtön mentem a panasszal orvoshoz?) S.O.S tapasztalatokat írjatok!2013. szept. 14. 14:00
1/1 anonim válasza:
Erre nincs otthoni praktika, ha már a gyógyszertől se múlik. Sajna, kikaptál egy makacsabb/rezisztens törzset, vagy lehet akár kétféle kórokozótól (gomba+baci) származó fertőzésed. Vissza kéne menni az orvoshoz, normális esetben végeztet egy tenyésztést, ahol a rezisztencia is vizsgálva van, és olyan gyógyszert kapsz, ami valószínűleg hat.
Ne halogasd. Nem ijesztésképpen, de előfordulnak olyan nők, akik soha nem tudnak kikeveredni a gyulladásaikból. Van itt valahol egy olyan kérdés, ahová ezek a nők írtak. (Én is közéjük tartozom kb 4 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!