Fájdalmas, égő pisilis. Lehet ez felfázás? Mit tudok csinálni, otthoni módszerek?
Figyelt kérdés
16/L először vannak ilyen tüneteim2012. szept. 13. 04:43
1/8 anonim válasza:
Gonorrhea. :D
Na jó nem, de valamilyen fertőzés lehet az oka.
2/8 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon sok folyadék, (víz vagy csalántea formájában) és akármennyire is éget, pisilni, pisilni, pisilni! Csak így tud a kórokozó kiürülni a húgyhólyagból és a húgycsőből, ki kell mosni onnan, ha megülepszik, akkor csak tovább szaporodik. Ezt legalább egy hétig kell csinálni, nem szabad a panaszok enyhülésével abbahagyni, mert visszafertőzödhet. Ha rá akarsz segíteni, akkor gyógyszertárban, dm-ben, rossmannban kapható UROGIN nevű szer (1500 - 2000 Ft körül), az segíthet még, de a sok folyadék/wc akkor is kell! Ha két - három napon belül még csak nem is enyhül a panasz, irány az orvos, mert más baj van!
3/8 anonim válasza:
Én egy hónapja voltam felfázva, a gyógyszertárban tőzegáfonya tablettát javasoltak (már nem tudom, mi volt a neve), kifejezetten felfázásra, és nagyon jó volt, el is múlt minden tünet.
4/8 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha orvoshoz mennél, de addig is igyál nagyon sok folyadékot!!!
6/8 anonim válasza:
HA felfázás, arra antibiotikum kell sürgősen. Ha a medencédre átterjed a fertőzés, annak súlyosabb következményei is lehetnek, nem jó ezzel játszani. Napi 6 liter víz legalább, állandóan igyál, nem számít, szomjas vagy e. Egy háziorvosi vizsgálat is kell, vizeletmintát vigyél és megnézi tesztcsíkkal, van e a vizeletedben vér, genny, fehérje. Ha nincs egyik sem, akkor nem felfázás, hanem fertőzés és irány az urológus/nőgyógyász.
7/8 anonim válasza:
Tőzegáfonya, urogin, sok-sok-sok folyadék és intim segítség. Ez mindig bejön! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Már sokat javultam, tegnap megittam 6 litert is kb. Anyának mondtam hogy valószínű felfáztam, de nem nagyon foglalkozik vele. :( Remélem megjavulok, a vesém sem fáj.
2012. szept. 14. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!