Létezik hüvelygomba ellen bármilyen otthoni praktika?
Ezt olvasd el!
"Ha a hüvelyeddel panasz van, érdemes először megmutatni nőgyógyásznak, mielőtt bármit belekensz. Igaz, hogy a hüvelygomba gyakori, de azért más gond is lehet odalent. Visszatérő panasz esetén, orvossal egyeztetve szóba jön a házi patikából való „önellátás”. Legjobb pedig a kiváltó okok és hajlamosító tényezők kerülése lenne, de ezekről majd máskor írok."
Főleg ezt a részt, amit idéztem.
Olvastam olyanokról, hogy joghurtot kell enni( natúrt vagy lehet ízesített is?), citromlé kúra, grapefruit csepp.
Olvastam arról is, hogy abbahagyták a Lactacyd Femina használatát. Én is azt használok. Haggyam el teljesen az intim mosakodók használatát vagy csak váltsak másmilyenre?
Ha esetleg a barátomnak is van gombája( gyògyszert szedek, óvszerrel csak akkor ha nem vagyunk biztosak a gyógyszerben) akkor számára is jasznosak lehetnek ezek?
Ezeket amiket felsoroltam ugye nem károsak ha esetleg neki mégsincs gombája?
Még egy kérdés: olvastam olyanról is, hogy 1kg tengeri sót kell önteni egy kád vizzel, kb köldökig kell érjen a víz, kicsit feküdni benne aztán átmosakodni vele, végén alaposan leöblíteni. Van valakinek ezzel kapcsolatban "élménye"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!