Méhszájseb fagyasztása után elmúlik a folyamatosan visszatérő hüvelygomba?
Nem biztos. De bizonyos panaszok nyilván megszűnnek.
Visszatérő hüvelygombát okozhat a hüvelyflóra felborulása, amit gyakori tamponhasználat, gombaölő szerek használata, antibiotikumos kúra, túlzott intim higiénia, immunrendszer gyengesége mind okozhat. Ekkor a hüvely elveszíti a védekező képességét, túlszaporodnak olyan gombák, amik túlszaporodva fertőzést, gyulladást okoznak. És mindezekhez nem kell méhszájsebnek lennie.
Ha valakinek hüvelyi fertőzése van és él nemi életet, de a partnerét nem kezelik ki, a párja visszaadhatja, megint jön a fertőzés.
Vagy ha valakinek az egész szervezetében túlszaporodik a candida és nem változtat az étrenden, nem tart egy szigorú candida diétát és utána sem figyel oda, akkor megint csak kiújulhat.
Szóval azért sok minden okozhat visszatérő fertőzést és egyikhez sem kell méhszájsebnek lennie, de tény, ha van, akkor annak vannak sajnos plusz hátulütői, de nem feltétlenül kerüli el az illető a visszatérő fertőzéseket.
Köszi, és ha a Candida a savas vagy lúgos környezetet szereti?
Savasitani vagy lúgositani kell ha van Candidánk?
A gombák az enyhén savanyú (kicsit savas) környezetet szeretik, így a kandida is.
DE a hüvely természetes pH-ja savas, a természetes tejsav termelő baktériumok által alkotott hüvelyflóra miatt. Eszedbe ne jusson azt lúgosítani!
Diéták hasznosak lehetnek, de azt a hülyeséget,hogy egyél szódabikarbónát - ami interneten terjed - felejtsd el,mert hosszútávon tönkreteszi a gyomrodat!
ja és még egy dolog:
A mai táplálkozás mellet a szervezet savasodikmagától, nem kell külön savanyítani.
A lúgosítás legegyszerűbb módja, ha sok zöldséget,gyümölcsöt eszel. Úgyis itt a tavasz, használd ki! ;)
(a gyümölcsök egyébként savas pH-júak, de a szervezetben lúgosító hatásuk van.)
akkor valamit rosszul írtam...
A lúgosítás jó lehet, mivel minden gomba az enyén savas körülményeket szereti
Szia én több, mint 10 éve küzdök Candida ellen és az utóbbi 1 évben tudtam meg, hogy EZ van nekem és annyira komolyan, hogy a vérembe is bekerült ez a baktérium. Ajánlanám Neked ezt az oldalt [link] itt rendelhetsz egy könyvet ("Keles Angéla: Természetes kezelések, hogy megszabaduljunk a Candidától 48 óra alatt"), ami SEGÍT. Az én Candida diétám 3 hete tart (2-2,5 hónapos összesen) és már MOST hat, nem akárhogy. a panaszaim 80%-a elmúlt ott lenn, fittebb vagyok és a kedvem ezerszer jobb. 5 kilót fogytam eddig, ez a könyv nekem az utolsó remény mert már szinte MINDENT kipróbáltam. A könyv szerint, így szerintem is:
A szervezetet lúgosítani kell, méregteleníteni, sportolni kell, napi 8 órát aludni, és elég keményen meg kell szorítani az étkezést: pl a napi ételmennyiséged 75%-nak ZÖLDSÉGNEK KELL LENNIE.Ja és semmi élesztőt, cukrot, fehér lisztet, tartósítószert, színezéket és semmilyen tejterméket (csak házi joghurtot lehet) nem szabad enni a diéta alatt, gyümit is maximum napi 1x (a banánt és a dinnyéket el lehet felejteni)és amit végképp el kell felejteni a cukor mellet azok a fantasztikus édesítőszerek (kivétel: XILIT=Nyírfacukor), húst is keveset szabad. Ja elég érdekesen hangzik, de végül is olyan dolgokat nem ehetünk nagyrészt ami egészségtelen. Nagyon jól érzem magam voltam orvosi vizsgálaton is, az immunrendszerem 96%-os, a diéta előtti 81%hoz képest!:)MINDENKINEK ajánlani tudom ezt a könyvet, iszonyatosan szenvedős, sok időt kell magadra szakítani (még akkor is ha széttolgozod magad én is ezt csinálom, csak akarni kell), DE akinek aza a célja, hogy meggyógyuljon TÉNYLEG, az tegyen is valamit érte:) Emellett többféle Candida diétát is kipróbáltam már (orvos által ajánlottat, rokon általit blabla)... eddig ez a leghatásosabb, MERT TERMÉSZETES KEZELÉSRŐL VAN SZÓ! Biocuccokról és Homeopátiás ételkiegészítőkről. Sok sikert annak, aki kipróbálja:)
Aki nem hiszi, járjon utána:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!