Mit lehet tenni a folyamatosan előjövő hüvelygomba ellen?
Kb. 4 éve élek nemi életet, 3 éve szedek Lindynette20-as fogamzásgátlót, amit nőgyógyász írt fel, vérvétel stb után.
Úgy 2 éve volt először hüvelygombám, természetesen azonnal mentem dokihoz, felírt kúpot és kenőcsöt, amivel a páromat is kezeltük. Pár hónapra rá újra előjött a gomba, a kezelés ugyan ez volt. Ez megy már azóta, 1-2 havonta mindig előjön. 3 féle kúpot próbáltam már, köztük canesten kombit is, de véglegesen nem szünteti meg semmi.
Lehetséges, hogy a fogamzásgátlótól van? Ha váltanék, akkor elmúlna? vagy előbb-utóbb az újtól is kijönne a gomba? csináljak candida diétát? váltsak nőgyógyászt? adjatok légyszi tanácsot, mert már nagyon elegem van ebből! köszi!
Éppen ma kérdezett valaki ilyet, itt el tudod olvasni a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
köszi a válaszokat!
az a gond, hogy az óvszerre allergiás vagyok, más meg nagyon nem jöhet szóba így 21 évesen. ha gyógyszert váltanék az nem oldaná meg a dolgot szerintetek?
ja, bocsi, a 3. válaszoló én vagyok, csak a barátom nevével vagyok bejelentkezve.
megérdeklődöm a nőgyógyászomnál, csak gondoltam, hátha tud valaki írni saját tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!