Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami otthoni praktika vagy...

Valami otthoni praktika vagy barmi menstruacios fajdalmakra?

Figyelt kérdés

Mar semmi sem segit, minden gyogyszert megszokott a szervezetem.14 eves vagyok, de mar nem tudom kibirni annyira faj.Csak elso nap van igy, s akkoris 2-3 orat kinoz, de akkor rendesen.A suliban is ajulok el, megy ki az ero minden vegtagombol, nem latok rendesen, nem hallok..egyszeruen erzem, hogy most itt kesz vege.Valami bevallt praktika?Valami tea, vagy etel...vagy akarmi legyen.Pl:torulkozot tenni a hashoz...valami ilyesmi.Mert ha nem en ezt nem tudom tovabb csinalni.Orvosnal is voltunk, de os em tudott mondani tobbet.

Kerlek segitsetek!

2013. jan. 6. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Tegyél valami meleget a hasadra, az nekem mindig elmulasztja a görcsöket. Mostanra már vettem egy melegvizes palackot erre a célra. Ha nincs ilyenetek, akkor itt egy olcsó megoldás: vegyetek egy kiló durva szemű sót, azt fakanállal kavargatva melegítsétek meg száraz fazékban, majd ha jó meleg, akkor rakjátok egy régi, kiselejtezett (de nem lyukas) kispárnahuzatba és kössétek meg madzaggal. A sót többször is fel lehet használni! Ezt a meleg "csomagot" rakd a hasadra, de vigyázz, hogy ne égessen meg! Először ruhán keresztül rakd rá, majd ha már langyosra hűlt a só, rárakhatod közvetlenül a bőrödre is. Remélem segítettem ezzel a kis praktikával!
2013. jan. 7. 01:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon szepen.
2013. jan. 7. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is javaslom a meleg vizes megoldást. Ezenkívül még a kül. gyógyteák is hatásosak, nekem a málnalevél vált be. Ha nincs herba bolt a közelben akkor akár a rossmanban is tudsz venni.
2013. jan. 7. 16:44
 4/8 anonim válasza:
Én a cickafarkteát javaslom. Nem a legfinomabb, de elmulasztja a görcsöt, és nem gyógyszer, szóval nincs mellékhatása.
2013. jan. 7. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
cickafark tea vagy kamillatea. én kb a halálomon voltam mindig, amikor megjött, de mióta ezeket iszom, alig (néha egyáltalán nem)érzek semmit. ajánlom neked is. forróvízzel leöntöd a filtert, vagy a teafüvet, és hagyod 10-15 percig állni,utána már ihatod is. ha megjön nyomban kezdd el inni, és akkor tuti segít.:)
2013. márc. 16. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Énis úgy vagyok, de ezt akkor igyam amikor megjön vagy máskor is néha vagy minden nap?
2013. márc. 16. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
én csak akkor iszom, ha megjön (vagy előtte is 1-2 nappal), de ha mindennap iszod, az még hatásosabb szerintem.
2013. márc. 16. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
!!! Lefekszel, melegvizes palack a hasadra, (akár össze is gömbölyödhetsz)és relaxálsz. Mélyeket lélegzel, lassan. 20 perc és még a legerősebb görcsöm is elmúlik tőle!
2013. márc. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!