Milyen házi praktika van a menstruációs görcsök enyhítésére?
Szia!
Nekem csak a feles használt :)
Próbáltam a hasmelegítést (melegített sóval v. fedővel), a hűtést (hideg vizes borogatás), tornát, görcsoldókat (mindegyik fajtát kihánytam).
Amikor még fiatal voltam a feleshez, volt valami gyógynövényes itóka, amit gyógyszertárban lehetett kapni, azt ittam a menstruáció előtti 2-3 naptól a végéig, valamicskét használt. Sajnos a neve nem jut eszembe, de a patikus biztos, hogy segít.
Nekem a cickafark tea hatott. Kifejezetten női bajokra van "kitalálva". Én az első napon úgy szoktam görcsölni, hogy legszívesebben kivágnám a méhem a helyéről!
A tea miatt másnap kicsit több jön a szokásosnál, de nekem pl. csak reggel jött sok, tampont cseréltem és már kevesebb jött.
A második válaszolót támogatom! Egy két literes üvegbe forró víz, beletekerni törölközőbe, póló alá lefeküdni...
Én ezt kombinálom algoflex-m-mel
hedvicius válasza:
Nagyon jó szivvel ajánlom, hogy próbáljátok ki a SPA méregtelenitést(lábon át ionizált vizzel kivezetik a mérgeket), kb 1000-1500 Ft per alkalom, és ha végigcsináljátok a kúrát, garantáltan elmúlik! Nekem 20 éves görcseim szüntek meg ettöl a kezeléstöl!!!!
Aztán légyszi irjátok le a tapasztalatokat,hogy minél többen élhessünk fájdalommenmtesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!