Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen házi praktika van a...

Milyen házi praktika van a menstruációs görcsök enyhítésére?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem csak a feles használt :)

Próbáltam a hasmelegítést (melegített sóval v. fedővel), a hűtést (hideg vizes borogatás), tornát, görcsoldókat (mindegyik fajtát kihánytam).

Amikor még fiatal voltam a feleshez, volt valami gyógynövényes itóka, amit gyógyszertárban lehetett kapni, azt ittam a menstruáció előtti 2-3 naptól a végéig, valamicskét használt. Sajnos a neve nem jut eszembe, de a patikus biztos, hogy segít.

2009. szept. 4. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Ha van melegítő palackod akkor azt tedd a hasadra,és úgy feküdj.vagy valamilyen flakonba jó meleg víz,és azt rakd a hasadra.én,meg a lányom is igy szoktuk,plusz még párna,és hasra fekvés.Persze csak ha otthon vagy.Egyébként az Algokex-M ami bevált a lányomnál.
2009. szept. 4. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a cickafark tea hatott. Kifejezetten női bajokra van "kitalálva". Én az első napon úgy szoktam görcsölni, hogy legszívesebben kivágnám a méhem a helyéről!

A tea miatt másnap kicsit több jön a szokásosnál, de nekem pl. csak reggel jött sok, tampont cseréltem és már kevesebb jött.

2010. jan. 4. 18:59
 4/5 anonim válasza:

A második válaszolót támogatom! Egy két literes üvegbe forró víz, beletekerni törölközőbe, póló alá lefeküdni...

Én ezt kombinálom algoflex-m-mel

2010. máj. 19. 13:01
 5/5 hedvicius válasza:

hedvicius válasza:

Nagyon jó szivvel ajánlom, hogy próbáljátok ki a SPA méregtelenitést(lábon át ionizált vizzel kivezetik a mérgeket), kb 1000-1500 Ft per alkalom, és ha végigcsináljátok a kúrát, garantáltan elmúlik! Nekem 20 éves görcseim szüntek meg ettöl a kezeléstöl!!!!

Aztán légyszi irjátok le a tapasztalatokat,hogy minél többen élhessünk fájdalommenmtesen!

2010. nov. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!