Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor most meg fog jönni az...

Akkor most meg fog jönni az első menzesz?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok már minden előjel megvan már több éve (szőrnövekedés,fehérfolyás).Az utóbbi időbe rengeteget nőttem.Már egy hónapja fájdogál az alhasam meg a derekam de pár napja erősebben szokott (nem egyfolytában).Szinte mindenen felidegesítem magam és ez nagyon zavar nem csak engem..akkor most meg fog jönni az első?

2013. szept. 14. 10:59
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Mibajod van?
2013. okt. 7. 20:42
 32/41 anonim ***** válasza:
43%

Neked mi bajod van?!

Értsd már meg, hogy a derekad, fejed, etc. egy rakás mindentől fájhat, nem csak attól, hogy meg fog jönni.

Ne rinyálj, előbb-utóbb meg fog jönni akkor is, ha nem írsz neki üdvözlőbeszédet gyakorin.

És hogy eláruljak egy titkot, nem akkora buli a dolog, mint képzeled.

Ha megjön, akkor meg majd azt a rinyálást olvashatjuk a tolladból, hogy hú, de durva, stb.

És könyörgöm, le ne merjétek még egyszer írni azt, hogy "előjel" mert konkrétan már a frááááász kapdos.

2013. okt. 7. 20:52
 33/41 A kérdező kommentje:

Ha annyira zavar miért olvasod?:)

Nem az olyan idiótáknak írom mint te..ja és még valami:előjel, előjel, előjel:)

2013. okt. 7. 20:58
 34/41 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy az utolsó kommenteddel elénk tártad az idiótasági bizonyítványod...

Mellesleg miért gondolod, hogy a tested mostanában meg fog érni, ha az agyad még ilyen gyerek szinten van?

2013. okt. 7. 21:01
 35/41 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem tudom miért nem lehet ezt leírni..nyáron költöztem az ország másik végébe és senkim sincs akivel megbeszélhetném ezeket a dolgokat mivel a szüleim le se sz@rnak..ha nem tetszik ne olvasd!
2013. okt. 7. 21:03
 36/41 A kérdező kommentje:
Tudod nem igazán érdekel amit mondasz..amúgy egy fiú nem értem miért olvasgatja a csajos dolgokat
2013. okt. 7. 21:04
 37/41 anonim ***** válasza:

De nem fér abba a kis aranyos fejedbe, hogy ide az ember kiír egy kérdést, amire segítőkész idegenek válaszolgatnak. Kaptál már csomó hasznos választ, erre jössz a "szétmegy a fejem" jellegű közlésekkel, ami nem viszi kicsit sem előbb az ügyet. Ha közléskényszered van, írj blogot, ha meg beszélgethetnéked, akkor chatelj.

Mellesleg Te is közeledhetnél a szüleid felé attól még, hogy épp pubertás korodat éled.

És nem tudom, miből következtettél arra, hogy hímnemű vagyok, de ezek szerint a női megérzésed sem jött még meg.

2013. okt. 7. 21:10
 38/41 A kérdező kommentje:

Haggyál már békén nem veszekszek veled:D

Amúgy meg ha csaj lennél sokkal megértőbb és értelmesebb lennél nem egy b*nkó..és nem igazán nevezném hasznosnak a te válaszaidat..

2013. okt. 7. 21:13
 39/41 anonim ***** válasza:

Hagylak, mert látom, a nyelvtankönyved vár.

A szövegértelmezés alcímet se hagyd ki...

2013. okt. 7. 21:23
 40/41 anonim ***** válasza:

Bunkók!

Én kérdeztem tőle nem kell így letolni szegényt!!!

Ui.: Akit nem érdekel a kérdés,nem tud rá értelmes választ adni és csak fikázni tudja a másikat az elhúzhat a jó büdös ............-ba.Nem kell írni ha nem tudsz értelmes választ adni!!!!

2013. okt. 9. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!