1/14 anonim válasza:
Portugáliában, 11 évesen éjszaka.
2/14 A kérdező kommentje:
Milyen érzés volt?
2013. aug. 7. 15:39
3/14 anonim válasza:
12 évesen, otthon. Ne ugy képzeld el hogy elöntöttcsak fokozatosan indult be, elötte pár héttel volt egyszer barna folyásom.
6/14 anonim válasza:
12 évesen, egyik reggel úgy ébredtem...
7/14 anonim válasza:
13 évesen azt hiszem:/
Otthon voltam és pont a wc-be tartottam.
Én mérges voltam mert előtte mindig tettem be tisztasági betétet,mert aktuális volt egy ideje csak pont akkor nem tettem be.Gondoltam,hogy nem lehetek olyan szerencsétlen,hogy most jöjjön meg...
Amúgy meg örültem,mert ezt volt az első alkalom amikor igazán nőnek éreztem magam:)
16/l
8/14 anonim válasza:
Nekem, 12 évesen valentinnapi éjszakán...
Ez volt az ajándék a gondoskodó testemtől!! Mennyire aranyos :D
Egyébként bőgni kezdtem, pedig már tudtam mindent
9/14 anonim válasza:
13,9 évesen.
Reggel felébredtem és éreztem, hogy tiszta "víz" vagyok! Rohantam a wc-re és láttam, hogy tiszta vér a bugyim!:D Elkezdtem sikítozni, hogy "mi ez?" pedig már tudtam róla.:D Aztán tettem be egy betétet.:)
18/L
10/14 anonim válasza:
otthon a wc-n, délután. 14 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!