Akkor most meg fog jönni az első menzesz?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok már minden előjel megvan már több éve (szőrnövekedés,fehérfolyás).Az utóbbi időbe rengeteget nőttem.Már egy hónapja fájdogál az alhasam meg a derekam de pár napja erősebben szokott (nem egyfolytában).Szinte mindenen felidegesítem magam és ez nagyon zavar nem csak engem..akkor most meg fog jönni az első?2013. szept. 14. 10:59
22/41 A kérdező kommentje:
Nem sok:)
Csak annyi hogy ma kevés volt a fehérfolyás meg a derekam fáj egy kicsit
2013. szept. 21. 19:20
23/41 anonim válasza:
Ha már a derekad is fàj, sztem még ezen a héten megjön. :) Utolsó előtti voltam! :D majd Irj ha vlmi változas lesz! :D
24/41 A kérdező kommentje:
Ma is csak egy nagyon-nagyon kicsi fehérfolyás volt.A derekam nem nagyon fáj inkább a bal petefészkem egy picikét
2013. szept. 22. 18:29
25/41 anonim válasza:
Figyelj.. előbb-utóbb úgyis meg fog jönni.. ez sztem nemsokára lesz.. az előtüneteid már megvannak, beleértve a fájdalmakat és a folyàst is.. légy türelmes, mást nagyon nem tudsz csinàlni, meg mi sem tudtunk.. ez a te szervezeted, ő tudja h mikor jó.. :D szóval no para, és minden rendben lesz! ;) ha vlmi vàltozott, irj okvetlen! :) 13/l (már megvan nekem! :D)
26/41 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 23. 17:55
28/41 A kérdező kommentje:
Még nem csak a fehérfolyás változott meg és erősen fehér lett olyan rikitóan most pár napja nincs fehérfolyás és tegnap óta fájdogál a petefészkemnél
2013. okt. 6. 08:22
29/41 A kérdező kommentje:
Szétmegy a fejem:(
2013. okt. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!