Akkor most meg fog jönni az első menzesz?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok már minden előjel megvan már több éve (szőrnövekedés,fehérfolyás).Az utóbbi időbe rengeteget nőttem.Már egy hónapja fájdogál az alhasam meg a derekam de pár napja erősebben szokott (nem egyfolytában).Szinte mindenen felidegesítem magam és ez nagyon zavar nem csak engem..akkor most meg fog jönni az első?2013. szept. 14. 10:59
2/41 anonim válasza:
Szerintem igen. Hordj magaddal feltétlen betétet így nem érhet váratlanul!
3/41 anonim válasza:
Nem biztos hogy mostanában, de nem is kell aggódnod 16 éves korodig.
4/41 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm
2013. szept. 14. 11:49
5/41 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még leírni hogy az utóbbi pár napban talán egy hete sokkal több lett a fehérfolyásom mintha megerősödött volna...
2013. szept. 14. 12:38
6/41 anonim válasza:
Hamarosan megjön! De 17 éves korodig bőven ráérne.
7/41 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ráér már írták:D
Azért köszi a választ:)
2013. szept. 14. 13:32
8/41 anonim válasza:
Van valami változás?
Azt feltétlenül írd meg ha megjött :)
Én is nemrég feltettem egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__48299..
Szerinted?
9/41 A kérdező kommentje:
Tegnap 4 piros pötty volt a bugyimban 2 nagy(nem olyan hű de nagy de azért rendesen lehet látni) 2 kicsi.Ma délelőtt nem volt fehérfolyásom most viszont megint sok van...
2013. szept. 18. 17:58
10/41 anonim válasza:
8-as vagyok!
Hamarosan megjön neked!
Szerintem pár nap/hét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!