Szerintetek most meg fog jönni (először)?
Figyelt kérdés
Már egy-két hete elég sok a fehér folyásom és eléggé ingerült vagyok.Néha a hasam is szokott fájni.A fehér folyásom először 10 évesen jelentkezett.
Szerintetek?
A hasznos (nem olyan hogy nézd meg google-n vagy nézd vissza a kérdéseket) válaszokért zöld pacsit adok!
12/lány
2013. szept. 12. 17:15
61/74 A kérdező kommentje:
Oks!
2013. okt. 20. 16:31
62/74 anonim válasza:
Jaj,hagyjátok már szegény kislányt!
Ne izgulj,minden rendben van! Majd megjön amikor felkészült rá a szervezeted! :)
Sok sikert!! :))
63/74 anonim válasza:
Pont ezt mondom én is, mint az előző válaszoló! Nem kell azzal foglalkozni, hogy mikor jön meg a Kérdező menstruációja, mert egyáltalán nincs elkésve! Még legalább 4 évig normális ha nem menstruál! Ezért is írtam, hogy ne stresszeljétek Őt ezzel!
64/74 anonim válasza:
Neke szinte pontosan ilyen szakaszok voltak.... Most októberben jött meg, először.... Neked megvan már? Szurkolok hogy minden oké legyen!!!!!
65/74 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
Még nem,de nem is olyan nagy baj:)
Neked ez mikor kezdődött el?
2013. dec. 29. 16:12
66/74 Priceless válasza:
Leci mondjatok peldat hogy milyen az a barna folyás hogy milyen sotet kb? Mert nekem van egy ideje folyásom ugy mint a kerdezonek minden de fogalmam sincs mikor jon meg. Segitsetek!
67/74 anonim válasza:
Láztom, hogy egy ideje nincs itt válasz, most ezért muszáj megkérdeznem. Mi volt?
68/74 A kérdező kommentje:
egyébként még mindig nem jött meg,de nem baj:D
2014. febr. 26. 16:51
69/74 anonim válasza:
Persze, hogy nem baj! :) 16 éves korodig nem kell aggódnod! :)
70/74 anonim válasza:
Addig orulj!:)
Kepzelheted nekem nyaralas kozben volt meg:)
Tudod. Ami kesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!