Szerintetek most meg fog jönni (először)?
Figyelt kérdés
Már egy-két hete elég sok a fehér folyásom és eléggé ingerült vagyok.Néha a hasam is szokott fájni.A fehér folyásom először 10 évesen jelentkezett.
Szerintetek?
A hasznos (nem olyan hogy nézd meg google-n vagy nézd vissza a kérdéseket) válaszokért zöld pacsit adok!
12/lány
2013. szept. 12. 17:15
52/74 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi.
2013. okt. 18. 18:18
53/74 anonim válasza:
Ne stresszeljétek már szegény lányt azzal, hogy állandóan kérdezgetitek, hogy van-e valami! Egyáltalán nem baj, hogy 12 évesen még nem menstruál!
54/74 anonim válasza:
Nem stresszeljük, csak érdekel minket, hogy van-e valami.
Amúgy meg nekem a barna folyás után eltelt fél év mire megjött, szóval nem kell aggódnod.:)
55/74 A kérdező kommentje:
Köszi!
Tegnap kicsivel sötétebb volt de ma normális.
2013. okt. 19. 14:06
56/74 anonim válasza:
A 05:44-es vagyok. Ha kérdezgetitek állandóan, akkor azzal stresszelitek. Kedves Kérdező! Éld nyugodtan az életed és legyél boldog! Bőven ráér még a menstruáció!
57/74 anonim válasza:
Megint a 05:44-es vagyok. Azzal, hogy állandóan kérdezgetitek a Kérdezőtől, hogy megjött-e már a menstruációja, szegény lány azt fogja gondolni, hogy valami baj van vele, pedig erről szó sincs!!! Egyébként ha stresszel, akkor pláne nem fog megjönni, de még nincs is elkésve egyáltalán!
58/74 anonim válasza:
Megint a 05:44-es vagyok. Egyébként a legelső választ is én írtam.
59/74 A kérdező kommentje:
Köszi! Mentek a zöld kezek!
2013. okt. 19. 15:04
60/74 anonim válasza:
Ha lesz változás akkor irj privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!