Menjek orvoshoz?
Néha kicsit csíp a hüvelyemben, vagy nem is tudom, de furcsa érzés. Viszket is, de csak kb napi 1x, lehet, hogy csak nő a szőr és most túlságosan figyelem a tüneteket..:D
Kb 4 napja sok folyásom volt, fehér foltot hagyott a bugyimon, most ilyen (bocsi..) orrváladék állagú folyásom van és kicsit sárgás.
Menjek dokihoz? Amikor régen 1x fertőzésem volt, annyira fájt a hüvelyem, hogy ülni nem tudtam... Nem tudom, most ezzel menjek vagy ne..
Megadjam a címét, hogy lekenhess neki egy pofont?
És ha visszaadja neked?
CSAK AKKOR SZABADNA HASZNÁLNI, HA KENETVÉTEL UTÁN FELÍRJA!!
Ezt fogd fel! És vannak olyan dokik is, akik rendszertelen menzeszre fogamzásgátlót írnak fel, ezek szakmailag NULLA orvosok! Ilyen a te dokid is, okoska!
De végülis az orvosod biztosan tudja a telefonon keresztül, hogy épp milyen gombát kaptál el, vagy hogy egyáltalán gomba-e. Ennyire naiv vagy, uram isten..
Fordulhatnék én is hozzád, ha legközelebb bajom támad?
Mikor rendelsz?
Ennyire gyökerek vagytok?
Középiskolai eü-s szakmai órán már belénk sulykolják, hogy vizsgálat nélkül SEMMIT! Főleg nem intim területre!
Gondolkozzatok már el egy pillanatra! Használjátok a hlye canestent, de nem is olyan gombátok van. Elfedi 1-2 hónapig a tüneteket, majd újra előjön. Mit csinálsz?? Mész a canestenhez!
Na így alakulnak ki a canestenre nem reagáló gombafajták! Hála NEKTEK, akik ész nélkül használjátok!!
Ugyanez a helyzet az antibiotikumokkal is.
Tájékozódjatok kicsit..
A Canesten használata után nekem teljesen elmúlt a gombám.
Több mint 2 éve volt már!
Egyébként minek írtad ki a kérdést, hogy menj-e dokihoz?
Veszekedni szerettél volna?
Nahát, te szerencsés, hogy épp olyan gombád volt. De másnak nem biztos, ezért baromi nagy felelőtlenség, hogy mindenkinek ezt ajánlgatjátok!
Nem érdekelne a dolog, de NE AJÁNLJÁTOK MINDENKINEK, MINDENRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!