Menjek orvoshoz?
Néha kicsit csíp a hüvelyemben, vagy nem is tudom, de furcsa érzés. Viszket is, de csak kb napi 1x, lehet, hogy csak nő a szőr és most túlságosan figyelem a tüneteket..:D
Kb 4 napja sok folyásom volt, fehér foltot hagyott a bugyimon, most ilyen (bocsi..) orrváladék állagú folyásom van és kicsit sárgás.
Menjek dokihoz? Amikor régen 1x fertőzésem volt, annyira fájt a hüvelyem, hogy ülni nem tudtam... Nem tudom, most ezzel menjek vagy ne..
És a fehéres folyásnak savanyú szaga volt, még a nadrágomon is lehetett érezni, olyan erős volt..
Bocsi, eü-s vagyok, azért írok ilyen részleteket. Csak sajnos olyan típus vagyok, aki utál dokihoz menni
Nem vagyok idiota, hogy csak ugy mindenre canestent hasznaljak.
Ha a doki felirja, oke, de aki nem megy dokihoz es ugy hasznalja azt szivesen felpofoznam. Felelotlen barmok.
Azt nem úgy kell.:)))
Fokhagymával be kell kenni a tampont, majd joghurtba mártani és 12 órára felhelyezni.
De én most suli meg tesióra miatt nem akarok ilyennel szórakozni..
Minek kérdezel itt?
A Canessten combit a nőgyógyászom ajánlotta, amikor telefonon felhívtam és elmondtam bajomat.
Nekem tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!