Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehérfolyás, hogyan menjek...

Fehérfolyás, hogyan menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Folyással szeretnék orvoshoz menni, mert félek, hogy valami komolyabb baj van mögötte. Elég kellemetlen számomra ez a téma, pl. nem tudom, hogy ilyenkor hogyan kell menni, hiszen szinte mindig van folyásom. Oké, hogy teszek be tisztasági betétet, de amikor megkér az orvos, hogy toljam le a bugyim, mit fog szólni, hogy ott a betét? Vagy ez így normális? Nagyon tapasztalatlan vagyok, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nagyon félek.

2013. júl. 26. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem az orvos előtt tolod le a bugyit. Általában minden ilyen helyen vagy egy fülke,ahol levetkőznek. Célszerű ilyenkor szoknyában menni,h a vizsgáló asztalig ne "egy szál punciban" és topban kelljen elmenned. Ott már semmi teendőd nincs,csináld amit az orvos mond.
2013. júl. 26. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy orvoshoz kell menned. Kellemetlen szagú a folyásod? Van valami kellemetlen tüneted? Nem lett hirtelen sokkal több a folyás? Ha nemmel tudsz válaszolni a kérdéseimre, akkor nincs semmi baj.
2013. júl. 26. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ha mégis orvoshoz mész, akkor attól ne félj, hogy a betét miatt szólni fog, hiszen ő is tudja, hogy a tisztasági betét arra való, hogy felfogja a sok folyást.
2013. júl. 26. 07:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi más tüneted, úgy mint pl. viszketés, csípő érzés, büdös váladék, ami zöldes-sárgás, akkor nincs semmi bajod, hanem ez a nőknél mindennapos fehérfolyás.

Van akinél ez nagyon enyhe, szinte nincs is, de a szerencsétlenebbeknek elég erős.

2013. júl. 26. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Nincs semmi más tünetem, úgyhogy lehet, hogy tényleg normális. Csak elég zavaró, meg gondoltam jobb, ha látja az orvos.

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített, megnyugodtam. :)

2013. júl. 26. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Tényleg jobb ha orvos is látja azért, mert legalább megnyugszol. Úgyis csak az a biztos amit ő mond.
2013. júl. 27. 05:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző és a 2. választ is én írtam.
2013. júl. 27. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!