Mi bajom lehet? Orvoshoz mindenképp megyek, csak addig is tájékozódnék.
Pár napja elkezdett erősen viszketni a hüvelyem,erősödni a fehér folyás. Majd átterjedt a csiklómra és a mellette levő érzékeny részre,ahol ég,nagyon viszket,és folyamatosan váladékozik. Pisilés után mikor kitörlöm nagyon sokáig ég,fáj.
Minden nap rendszeresen tisztálkodom lent is..
de most tisztálkodás után 1-2 órával már váladékos,és "túrós" mintha egy hete nem mostam volna.
Nagyon rossz,alig várom hogy dokihoz menjek.
Nem ültem le a miénken kívül más wc-re,és nem fürödtem nyilvános medencében..
Volt már hasonlótok? Mennyi a gyógyulás idő?
lehet, de azért ellépek az orvoshoz... mert vannak más problémáim is, fél éve rendszertelen a menzeszem (első pillanattól kezdve amúgy mindig napra pontos volt) és olyan fájdalmakkal jár az első napon hogy mindig s0rva rohanunk haza.. továbbá még 1-2 ilyen probléma amikre választ kellene találni. úgyhogy a dokihoz sajnos mindenképp menni kell :(
borzasztóan ég a csiklóm mellett a bőr ha kitörlöm vagy bári, alig merek már hozzá érni..
mindenkinek megy a zöldkéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!