Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hianyozzak sulibol?

Hianyozzak sulibol?

Figyelt kérdés

Vegzos vagyok, sok oram van, sztkban meg csak szerdan van delutani nogyogyaszati rendeles.

Mult het ota folyasom van, mar faj a huvelyem, csip...

Jovoheten megjon a havim, akkor azert nem fog tudni megvizsgalni, tehat legkozelebb 2 het mulva szerdan tudnek menni:S

Penteken van rendeles delelott, de igazabol nem nagyon akarok sokat hianyozni az evben... Raadasul 9-tol van rendeles, utana mar ertelme se nagyon lenne bemennem...

Mit tegyek?

2013. szept. 11. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp menj el dokihoz, az egészséged simán megér egy nap hiányzást.
2013. szept. 11. 21:52
 2/4 anonim válasza:

Menj el nyugodtan nőgyógyászhoz ne várj az sztk-val mert egyre rosszabb lesz!

Amikor nekem is kórházba kellett mennem csak húztam és húztam az időt,míg be nem sokaltam és elmentem iskolaidőben.

Nem történik katasztrófa ha hiányzol 1 napot hidd el (:

2013. szept. 11. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak tavaly is igy voltam vele, aztan meg lett egy surgossegi mutetem is, es az egybol 4 het hianyzas volt.. 230 orat hianyoztam.

Iden meg erettsegi...

2013. szept. 11. 21:57
 4/4 anonim válasza:
100%

Menj csak el nem lesz baj!

Én is érettségiztem és abban az évben mentem el urulógushoz ami egy férfinak nagy akaraterő kell hogy elmenjen,de elmentem iskolaidőben és meg is van az éretségim!

Szóval hajrá(:

2013. szept. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!