Hogyan bírnék beteg lenni, hogy hiányozzak suliból 1-2 hetet?
Figyelt kérdés
Tavaly kitűnő voltam, most meg 4-es és minden tanár engem szekál, suliba nekem jönnek mert stréber vagyok, arcbaköpdösnek (Salgótarján, Arany János tagiskolába járok) és nem esik jól bemenni. Szval ha vki csinált már ilyet segítsen2012. nov. 13. 19:34
1/7 anonim válasza:
de az mit old meg ha kimaradsz pár hetet?? utána még rosszabb lesz.
nem lehetne,hogy átmenj másik suliba?
2/7 anonim válasza:
Figyelj! Kb nekem is ilyen volt... Csak én 2-es voltam/vagyok 9-ikes vagyok most. Vagyis 9-ikbe "történt" az egész. vagyis megbuktam..De 2-es tanuló vagyok most. de Nem számít. Az a lényeg hogy engem tavaly 9-ikbe, leköptek+üditöt ivott és ugy is az üditöt rám,fejbedobtak almával, mindig mondták nyomorék vagyok..Deppreszió volt az egész évem minden..sírtam este mindig elkezdtem lógni. De anyámnak szóltam mik vanak belem a suliba és elment az igazgatóhoz és megkapták ami kijárt nekik.(Cigányok Voltak) Lógás meg anyám nagyon ideges volt rám miatta..mert azért lógtam mert ilyen volt az osztály velem..utána nem rég eltörtem a lábam és igy kellet ismételnem évet!(% Hiányzás hiába volt igazolt.) De szólj anyudnak, és ha rendes szüleid vanak bemennek a suliba az igazgatóhoz(Ne telefon, menjenek be!) Te is ember vagy ugyanúgy neked is van jogaid. Ha jó tanuló vagy ne zavarjon leg visszed vmire..Meg legg nem buksz meg és ha ök igen akkor megszabadülsz legg tölük ígyis.(sry hogy hosszút írtam)
3/7 A kérdező kommentje:
nem megoldható mert anyum szerint hülyeség hisz pont a suli melletti házban lakok és nem bírom vle megértetni
2012. nov. 13. 19:42
4/7 anonim válasza:
Az hogy hol laksz atól lesz hülyeség?! Csak megkéne értenie. Apudal mivan ő se menne be?! Esetleg menj te be az igazgatóhoz hogy mit csinálnak veled. Most anyud nem tudom mit szólna ha ött köpnék le. Egyböl mehetne a rendörsége hogy mertek ilyet teni egy emberel. Mert féreg aki ilyet müvel hogy leköp valakit. Elözö voltam
5/7 A kérdező kommentje:
apum nincs, de hagyjuk
2012. nov. 13. 21:14
6/7 anonim válasza:
Már beteg vagy, ha direkt akarsz beteg lenni.
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak, hát nem érted hogy szegényt bántják, ne mond rá hogy beteg, csak el van keseredve. Te hogy oldanád meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!