Hogyan hiányozzak a suliból ha pl. dogát írunk vagy nem szeretnék bemenn, vagy hogyan legyek kicsit beteg?
Én ilyenkor mindig elmentem a dokihoz és közöltem, hogy hánytam, megy a hasam és gyengének érzem magam, múltkor volt nálunk egyik ismerősünk a gyerekével, és az csinált ilyet, de állították, hogy nem beteg, de tuti rámragasztott valami nyavaját. Szenvedő képet is kell vágni. DE ne vidd túlzásba, egyik barátomtól széklet mintát akartak mindenáron, mert nagyon beleélte magát a szerepbe.
Bár nálam ez rendszeres, évente egyszer legalább beszedek egy ilyet, szóval senki sem gyanakodott, volt olyan, hogy fesztiválra akartam menni és az állomásról vitettem haza magam, mert megint elkapott ez a gyengeség, hascsikarás, aztán fostam-hánytam kétnapig, kaptam gyógyszert a bélésre és megint minden rendben volt.
Akármennyire kellemetlen, inkább menj be a suliba dolgozatírásra, mert hidd el nekem : sokkal rosszabb a dolgozatot később egyedül megírni!
Mert a tanár majd akkor írattatja meg veled, amikor újra bemész (egész évben meg nem hiányozhatsz)...
Sokkal rosszabb lesz akkor különültetve dolgozatot írni, amikor a többieknek a tanár órát tart, figyelni sem tudsz majd, puskázni sem...
Azt javaslom, inkább ess neki a tanulásnak, végső esetben írj puskákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!