Hogy fogom ilyen menstruációs fájdalmakkal leélni az életemet? Suliból még elmegy, ha hiányzok 1-2 napot, de egyszer majd dolgoznom kellesz, ráadásul hasmenéssel menstruálok.
Hasonló tünetekkel szenvedtem,Anyukám mindig mondta:szülsz egy gyereket elmúlik.Igaza lett.
Persze addig is ki kell bírni valahogy.Próbáld ki a barátcserje kapszulát.Azt nem csak menstruáció idején,hanem egész ciklusban kell szedni,és sokat segít.Ellentétben a nospával,ami nálam csak arra volt jó,hogy kikészítse a gyomromat.
Az Aviva tornáról én is jókat hallottam, + javaslom a Premens tabletta szedését. Vény nélkül kapható, barátcserje kivonat. De arra számíts, hogy hosszabb távú (2-3 hónap) szedésnél kezdi kifejteni a hatását.
Ha lehet, ne engedd, hogy hormonokkal tömjön a doki, ez csak elfedése a problémának. Persze egy kivizsgálás hasznos lenne.
A fogamzásgátló lehet, hogy javítana ezen, de én egyáltalán nem javaslom.Akármilyen alacsony hormontartalommal bír, megzavarja a szervezetet, aminek akár hosszútávú következményei is lehetnek.
A barátcserje is jó ötlet, ott van még a ligetszépe, mint a női hormonrendszer kilengéseit csillapító és egyensúlyba hozó fitonutriens,és ami nagyon melegen ajánlott, az a cink pótlás!!Olvass utána! Táplálkozás: Szendi Gábor szerint a paleolit táplálkozás(tejtermék és gluténmentes étrend)képes megszüntetni a premenstruációs tünetegyüttest. Vashiányod van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!