Mit tegyek, hogy ne fajjon ennyire a menstruacio?
Mar egy hettel menzesz elott has-, derek-, hat- es labfajdalmaim vannak, hanyingerem van, faj a fejem, es minden ejszaka felebredek a fajdalomra, vagy el se tudok aludni. Nem beszelve arrol, hogy a menzeszem elso es masodik napjan elmondhatatlanu szenvedek, es nincs gyogyszer, ami segithetne, igy csak orditva sirok orakig, mig annyira ki nem merulok, hogy sikerul 2-3 orara elaludnom, es akkor mar enyhebb a fajdalom. Felmelegitett babzsakot mindig hasznalok, de nem eleg. Mit tanacsoltok? 18 eves vagyok es 6 eve menstrualok, de fel evvel ezelottig meg csak meg se ereztem, ha megjott a menzeszem.
(Bocsi az ekezetek hianya miatt, kulfoldon elek jelenleg, es itt csak ilyen billentyuzet van.)
Sajnos semmilyen gyogyszer nem segit, de majd megprobalok homeopatias keszitmenyeket.
Igazabol meghatarozo valtozas nem volt az eletemben, bar az igaz, hogy sokkal feszültebb vagyok azota. Talan az jatszhat közre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!