Tényleg igaz, vagy csak rémhír, hogy a hájas hasú nők jobban szenvednek a menstruációtól? 59 kg vagyok. Mennyit kellene leadnom a hájamból, hogy ne fájjon úgy?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 10:34
1/8 anonim válasza:
Hat ez nem igaz,mert en voltam igazan nagyon sovany(155cm-45kg.),ugyanolyan fajdalmaim voltak mint most,3 eve hiztam 60kg.-ra,semmi valtozas,most nem faj se jobban sem gyengebben.
2/8 anonim válasza:
Ezt a marhaságot honnan vetted?
Elárulom hogy én 82 kg vagyok, egyáltalán nem fáj a hasam ha megjön a menzeszem. Nem szenvedek, nem hisztizek, az ég világon semmi bajom.
Nem a hájtól függ mennyire fáj vagy nem...
3/8 A kérdező kommentje:
Találtam egy honlapon... egyébként tényleg baromira fáj; gondoltam, hátha a hájam az oka.
2011. dec. 29. 10:46
4/8 anonim válasza:
Ez nem azon múlik. Testalkattól független, hogy ki hogyan viseli a menstruációt.
6/8 anonim válasza:
167cm/53 kg vagyok és van hogy úgy fáj, hogy besz*rok. Ez volt múlt hónapban is. Egy napig még felkelni is alig tudtam.
Nem a hájadtól van ez. Bár az lehet, hogy ha izmosodnál (több mozgás) enyhülnének a fájdalmak...ilyet viszont már hallottam.
7/8 anonim válasza:
Nekem ez a kapszula,joval a felere csökkentette a fajdalmakat,a magyar nevebe sajnos nem vagyok telyesen biztos(talan,ligetszepe),a kep lathato,kis sarga viragok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!