Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött még meg a...

Miért nem jött még meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok,és még mindig nem menstruálok..Az osztályból már az összes lánynak megvan,kivéve nekem,és nagyon gázul érzem magam:/

Miért késik nekem ennyire? Mit tehetnék,hogy megjöjjön?

13/L

2013. szept. 3. 16:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem 14 évesen jött, a többségnek 11-12, de így sem én voltam az utolsó :) tudom, milyen érzés, mert fejlődésben nem voltam lemaradva, sőt bizonyos változások előbb végbementek nálam, mint azoknál, akik előbb menstruáltak már. ez van... nem tehetsz semmit, nem a te elhatározásodon múlik.

15L

2013. szept. 3. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

már csak azért is hülyeség lenne sürgetni, mert ha megjön, hegyi beszédet tartasz róla vagy nagy vidáman mész a suliba újságolva a hírt?

ha valamelyik piszkál,akkor vágj vissza azzal, hogy: "és akkor mi van? fut a vonat? te sem tehetsz arról, hogy (például) görbe lábaid, nagy orrod, szeplőid,pattanásaid,stb. vannak! na, van kérdésed?"

:)

2013. szept. 3. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
17, 18éves korodig kell megjönnie, addig ne izgulj!
2013. szept. 4. 09:29
 14/17 anonim válasza:
100%

Nem baj ha még nem jött meg teljesen normális :)

És aki e-miatt piszkál annak vagy mond azt megjött vagy már vagy sz*rd le:D

Ha 17 éves korodig nem jön meg menj el nőgyógyászhoz :)

De ha van már fehér folyásod ne izgulj nem sokára megjön.

Ja és nem tudom melyik válaszoló mondta jobb lenne ha soha többé nem jönne meg.

Nagy butaság amit mondasz. Én se ugrálok örömömben mikor megjött a menstruációm,de azért örülök mert tudom egészséges vagyok és nincs baj:)

Mindennek van jó oldala. Ha csak a rosszat látod az baj :/

(Persze ez a saját véleményem,és ezzel nem akartalak bántani)

És kedves kérdező még egyszer mondom nem baj ha még nem jött meg teljesen normális és ha van fehér folyásod akkor nem soká megjön.

Azoknak a barmoknak akik ezzel piszkálnak mond meg nekik.:"Szuper ha megvan rólam a véleményed,írd le egy papírra,tedd bele egy borítékba,vidd el a postára és add fel annak akit érdekel!"

2013. szept. 10. 16:28
 15/17 anonim válasza:
100%
Én 12 éves vagyok és kb fél éve jött meg és szerintem ne várd! Nagyon utálom..elég kellemetlen mikor az iskolában jön meg vagy amikor valahol vagyok.. ez nekem azért is kellemetlen mivel nekem sok van.. a többiekre ne is figyelj ha ezzel cukkolnak akkor nem is olyan érettek valójában :) Szóval szerintem ne várd bár lehet neked nem lesz ilyen rossz a helyzet :)
2013. nov. 2. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem késik az, szervezeted jobban tudja, ne aggódj;)
2013. nov. 2. 23:46
 17/17 Priceless válasza:
79%
ha még mindig piszkálnak a lányoknak mond meg az igazat: Na ide figyelj!! mi a s*ar jó abban ha valakinek onnan csak ugy elkezd csurogni a vér. örüljek ha vérzek? ennyi erővel megyek levágom az ujjam és dicsekedek mert rohadtul folyik a vérem. ennyi :)
2014. aug. 3. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!