Lassan 7 hónapja nem jött meg a menstruációm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szinte 1 éve jött meg először. 4 hónap alatt 3-szor volt de 7 hónapja nem jött meg. Dokihoz semmi képpen nem akarok menni. Mit lehetne tenni vagy meddig lehet várni? Az is normális ha 17 éves koromig többet nem jön meg? Mi a normális? 16-17 éves korig? 1 évig? 14L2013. aug. 23. 13:46
2/18 anonim válasza:
Hú ez nagyon dúrva! Szerintem azért el kellene menni orvoshoz mert ez nagyon nem normális!
3/18 anonim válasza:
Nem fogytál, vagy híztál sokat hirtelen mostanában? Nem ért stressz, nem voltál ideges? Voltál beteg? Mert bármelyik okozhatja, mondjuk azért nem ilyen hosszan, ezek inkább csak pár hetes, esetleg egy-két hónapos késést, a mértéktől függően. De ennyi idős korban, úgy hogy még csak 1 éve jött meg először, teljesen normális.
4/18 A kérdező kommentje:
3# Meddig normalis?
2013. aug. 23. 14:06
5/18 anonim válasza:
Hát. Azért egy évnél tovább nem igazán, de annyira változó, hogy talán. Bár én azért egy év után már elmennék orvoshoz. Tudom, hogy nem jó, én egyenesen irtózom az orvosoktól, a rendelőben elkezd nagyon gyorsan verni a szívem, aztán még idegesebb leszek, hogy akkor majd biztos azt hiszi, hogy valami bajom van, mert gyorsan ver, de eddig mindig alaptalan volt a félelmem és semmi baj nem volt. És legalább megnyugodnál.
6/18 anonim válasza:
Első vagyok. Ha 2 menstruáció között több mint fél év van, akkor érdemes utánajárni, hogy nincs-e valami gond a háttérben.
7/18 A kérdező kommentje:
Milyen gond lehet? Nem lehet esetleg valami házi praktikával besegíteni??
2013. aug. 23. 14:39
8/18 anonim válasza:
Biztosat csak orvos mondhat, ő tudja kideríteni, hogy tényleg van-e gond. Lehet, hogy semmi, de jobb biztosat tudni.
9/18 anonim válasza:
menj rovoshoz és fogsz kapni gyógyszert ami emghozza, a máhnyálkahártyának nem normális ha ennyi ideig nem válik le. Viszont attól a gyógyszertől nem lesz állandó de késöbb remélhetőleg beáll. Ilynekor sajnos muszáj mesterséges menstruációt csinálni.
10/18 anonim válasza:
Ez teljesen normális még .
17 éves korban kellene megjönnie, addig kimaradhat hónapokra is
Nekem pl. több mint 8 hónapig maradt ki, viszont utána teljesen szabályos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!