Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja, hogy 3-4 hónapja...

Mi okozhatja, hogy 3-4 hónapja mennyiségre jóval kevesebb a menstruációm?

Figyelt kérdés
Ez gond lehet? Időre megjön, de nem olyan mennyiségben mint eddig. Ugyanúgy 7 napig van meg csak a mennyisége zavar picit. Van aki ugye menstruál a terhessége alatt és ezen gondolkodtam el... Bár nincs semmilyen terhes tünetem de azért megfordult a fejemben. :)
2013. jún. 4. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért egy 12-16 hetes terhességet már csak észrevennél...de ha ennyire nem hagy nyugodni, akkor csinálj tesztet és menj orvoshoz.
2013. jún. 4. 21:56
 2/6 anonim válasza:
nem váltottál tablettát? Esetleg valami más étrend? Ezektől mindtől előfordulhat
2013. jún. 4. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy 21 hónapos kislányom, még nem szeretnék kistesót egyébként. Egy barátnőm járt hasonlóképpen, menstruált és 16 hetesen állapították meg a terhességét. Tesztet azért nem csináltam mert mindig megjött időre. Szülés óta megváltozott a hormonháztartásom valamennyire, izzadékonyabb vagyok, kezd beállni a menstruációm (ami a terhességem előtt teljesen rendszertelen volt) lehet ezt is az okozza. De köszönöm a választ! :)
2013. jún. 4. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
A szoptatást 3 hónapja hagytam abba. De már szülés után 5 héttel megjött.
2013. jún. 4. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek tablettát, óvszerrel védekezünk ill. előfordul, hogy megszakítással szeretkezünk, bár az nem védekezés. Én sajna a latex anyagú óvszerre allergiás vagyok, a latexmentes meg borzasztó drága. (900 ft-3db), tablettát nem szeretnék szedni, sok rosszat hallottam, olvastam róla de a nőgyógyászom sem ajánlotta jó szívvel.
2013. jún. 4. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a hormonháztartásod változása. :)

Édesanyámnak pl. szülés előtt normális volt a vérzése, de mindig nagyon görcsölt, utána rendszertelennél vált, de már soha többé nem fájt neki.

2013. jún. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!