Szerintem ezer oka lehet, leginkább hormonális, de lehet valami külső hatásra is.
Nekem mostanában két-háromhavonta jó, ha megjön, de volt, hogy fél évig semmi.
Nekem azóta van ez, hogy lefogytam. Te nem fogytál mostanában sokat?
2013. jún. 3. 06:28
2/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy nem nagyon fogytam, max néhány kilót. Már általános iskola 5 osztályában lettem beteg először, most pedig érettségizem. Még mindig nem rendszeres. Általán 3-4 havonta leszek beteg, de volt rá példa, hogy 8 hónap is kimaradt. Nem tudom mi lehet az oka.
2013. jún. 3. 06:31
3/9 anonim válasza:
Nem esztek rendesen.
2013. jún. 3. 06:47
4/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. jún. 3. 08:08
5/9 anonim válasza:
Ennyi idő alatt már be kellett volna állnia. Valószínűleg tényleg valamilyen hormonális probléma állhat a háttérben, ezért jobb lenne felkeresni egy orvost.
2013. jún. 3. 09:07
6/9 anonim válasza:
keress fel endokrinológust. Biztos valami hormon probléma van a hátterében.
2013. jún. 3. 09:16
7/9 anonim válasza:
Hormonális probléma. Hogy azon belül mi, azt orvos tudja kideríteni, mert számtalan oka lehet (pajzsmirigyprobléma, PCOS, mellékvesebaj, magas prolaktinszint stb.).
Esetleg még anorexia, bulimia okozhat ilyet, de őszintén remélem, hogy ilyen bajod nincsen.
Endokrinológust keress fel a problémával. Beutaló szükséges hozzá, azt a háziorvostól tudsz kérni.
2013. jún. 3. 11:41
8/9 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem vagyok se bulémiás, sem pedig anorexiás, sőt inkább egy kicsit teltebb alakkal rendelkezem.
18 éves vagyok. Múlt nyáron kértünk beutalót, vérvételre mentünk, de nem volt semmi baj, a zsír volt a véremben kb 1%-kal több, de minden más jó volt.
2013. jún. 4. 11:39
9/9 anonim válasza:
votl teljes hormon panel 3 és 21. napi vérvétellel? Volt terheléses inzulin vérvétel. ha ezek nem voltak akkor nem jelenthetd ki hogy nincs gond. Általában ezeknél jön ki a bibi csak ezek nem alap vizsgálatok és sok orvos lusta rá elküldeni a beteget. Egy sima vérkép nem mutat ki komolyabb hormonális problémákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!