Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan 7 hónapja nem jött meg...

Lassan 7 hónapja nem jött meg a menstruációm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szinte 1 éve jött meg először. 4 hónap alatt 3-szor volt de 7 hónapja nem jött meg. Dokihoz semmi képpen nem akarok menni. Mit lehetne tenni vagy meddig lehet várni? Az is normális ha 17 éves koromig többet nem jön meg? Mi a normális? 16-17 éves korig? 1 évig? 14L

2013. aug. 23. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

Miért lenne ez nagyon durva?

14 éves korodban teljesen rendben lehet ez így, van akinek még hosszabb időre is kimarad.

Ha elmennél ezzel orvoshoz, akkor azt mondaná neked, hogy nyugi, légy türelemmel, majd megjön.

2013. aug. 24. 11:46
 12/18 A kérdező kommentje:
De meddig legyen az a majd? 8 honapig? 1 evig??
2013. aug. 24. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Első vagyok. Én küldtem a linket. Abban az van, hogy serdülőkorban 6 hónapot várnak 2 menstruáció között. Szerintem menj el orvoshoz, mert addig úgysem fogsz tudni megnyugodni. Itt senki nem tudja, hogy mi az oka, hogy már 7 hónapja nem menstruálsz.
2013. aug. 24. 12:09
 14/18 anonim ***** válasza:
10%
Nekem 8 és fél hónapig nem volt, viszont utána szabályos lett.
2013. aug. 24. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy orvosi vizsgálat nem ártana a biztonság kedvéért, de valószínűleg nincs baj, csak rendszertelen még.
2013. aug. 25. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb elmész, annál hamarabb megnyugodhatsz! Csak orvos mondhat biztosat! Ennyi idő után már ő sem mond semmit vizsgálat nélkül. Ha nincs baj, akkor legalább megnyugszol, de ha ne adj' isten van valami gond, akkor minél előbb kezdik kezelni, annál könnyebben rendbe jössz!
2013. aug. 25. 16:33
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Én is elmesélem a történetem.

Megjött 14éves korom előtt 1 hónappal, örültem mint majom a farkának, nagy lány lettem.:D

Volt 3 napig, majd elmúlt,megjött kb 3-4 hónap múlva, aztán megint csak pici vérzés,újra elmúlt 4-5 hónapon keresztül.

Most kb 6-7 hónapja vagyok azon a ponton, hogy rendesen beállt, és 36-37 napos ciklusaim vannak, amik sokak szerint, nem normális,mások szerint teljesen normális. Nos, mivel megjön mindig, van egy ciklus,amit tart,így én nem futkoztam vele sehova.

Most leszek 16éves, és most agusztus 6-án voltam 2 éve,hogy 'nagylány' lettem. De még csak aligha 6-7-8 hónapja,hogy normálisan működök,mint nő..:)

Furcsa, de szerintem még nem baj a te esetedben.

2013. aug. 25. 18:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor várok türelemmel. Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!