Lassan 7 hónapja nem jött meg a menstruációm. Mit tegyek?
Miért lenne ez nagyon durva?
14 éves korodban teljesen rendben lehet ez így, van akinek még hosszabb időre is kimarad.
Ha elmennél ezzel orvoshoz, akkor azt mondaná neked, hogy nyugi, légy türelemmel, majd megjön.
Én is elmesélem a történetem.
Megjött 14éves korom előtt 1 hónappal, örültem mint majom a farkának, nagy lány lettem.:D
Volt 3 napig, majd elmúlt,megjött kb 3-4 hónap múlva, aztán megint csak pici vérzés,újra elmúlt 4-5 hónapon keresztül.
Most kb 6-7 hónapja vagyok azon a ponton, hogy rendesen beállt, és 36-37 napos ciklusaim vannak, amik sokak szerint, nem normális,mások szerint teljesen normális. Nos, mivel megjön mindig, van egy ciklus,amit tart,így én nem futkoztam vele sehova.
Most leszek 16éves, és most agusztus 6-án voltam 2 éve,hogy 'nagylány' lettem. De még csak aligha 6-7-8 hónapja,hogy normálisan működök,mint nő..:)
Furcsa, de szerintem még nem baj a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!