Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött még meg a...

Miért nem jött még meg a menstruációm?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok,és még mindig nem menstruálok..Az osztályból már az összes lánynak megvan,kivéve nekem,és nagyon gázul érzem magam:/

Miért késik nekem ennyire? Mit tehetnék,hogy megjöjjön?

13/L

2013. szept. 3. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne a többi lányhoz mérd magad! Majd ha elég érett lesz a tested akkor megjön. Tudom milyen érzés. Engem cukkoltak is miatta. Nekem is utoljára jött meg a lányok közül általánosban. 14 évesen, ballagás előtt májusban.. De van akinek később jön meg. Eljön majd a te időd is, nem kell megijedni :)
2013. szept. 3. 16:36
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Ne érezd Magad gázul, hiszen nem tehetsz róla, hogy még nem menstruálsz, és a többi lány sem értékesebb attól semmivel, hogy ők már menstruálnak! Egyébként 16 éves korodig kell megjönnie az első menstruációdnak!
2013. szept. 3. 16:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már hallottam olyat, hogy valakinek csak 18 évesen jött meg az első. Türelem, nyugalom:)
2013. szept. 3. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A menstruáció nem azt jelenti, hogy valaki értékesebb annál, mint aki még nem menstruál! Ez a hormonokon múlik!
2013. szept. 3. 16:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 évesen jött meg, az még bőven időben volt. Egyébként biztos mindenkinek megvan már? Ha ennyire zavar, hazudd hogy megvan, ellenőrizni úgysem tudják.
2013. szept. 3. 16:41
 6/17 A kérdező kommentje:

tényleg meg van nekik.:/

Tudom,hogy nem gáz,de én akkor is annak érzem,nem tudom miért.. ráadásul a fiúk is tudják,hogy már csak nekem nincs meg,és annyira szar,mert mindig ezzel idegesítenek

2013. szept. 3. 16:46
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
2. vagyok. Aki olyan dolog miatt piszkál amiről nem tehetsz, azzal ne foglalkozz, mert az értelmi szintje messze a béka feneke alatt van!
2013. szept. 3. 16:50
 8/17 A kérdező kommentje:
és nem lehetne valamit tenni,hogy előbb megjöjjön?
2013. szept. 3. 16:52
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
Megint a 2. vagyok. Nem tudsz semmit tenni és nem is kell. Ha esetleg 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menni.
2013. szept. 3. 16:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb orulj neki. Eleg sokan szenvednek miatta hidd el. Amugy meg megertelek, en is mar ugy vartam, hogy nekem is megjojjon, most meg mar annak orulnek ha sose jonne meg tobbe:-) ja amugy jo otlet tenyleg mondhatod h megjott, h megnyugodjanak
2013. szept. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!