Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges h meg fog jönni...

Lehetséges h meg fog jönni mostanában?

Figyelt kérdés

14/L vagyok és pár napja kezdett el görcsölni a hasam,nem egyfolytában,de van mikor "rákezd" és akkor eléggé kellemetlen.Ja és kb.1 hónapja ráálltam a mérlegre és 3 kilóval többet mutatott (52 kilóról híztam 55-re):OO

De nem érzem magam különösen nehezebbnek,vagy nem látom magam kövérebbnek..A múltkor pedig 2 napon is megesett velem hogy nagyon fájt a fejem.

És pár napja volt egy olyanom,amire rákerestem és elvileg ez az "ovulálás"...?!?

Nem nagyon hallottam még róla de olvastam róla,és elvileg ez után jön meg a menstruáció.

Lehet h nem jól tudom,lécci mondjatok valamit?

2013. aug. 30. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó:akkor az szerintem menzi volt!az elején lehet hogy csak ennyi lesz,csak megmutatja magát,vagy lehet hogy egy két nap múlva lesz több!de ne aggódj ,ha nem jelentkezik ezek után több hónapig!
2013. aug. 31. 13:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Uccsó válaszolónak:Kössz h nem is az én kérdésemre válaszolsz,de lécci ne foglald itt a helyet a felesleges komiddal jó?;)
2013. aug. 31. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!