Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges h meg fog jönni...

Lehetséges h meg fog jönni mostanában?

Figyelt kérdés

14/L vagyok és pár napja kezdett el görcsölni a hasam,nem egyfolytában,de van mikor "rákezd" és akkor eléggé kellemetlen.Ja és kb.1 hónapja ráálltam a mérlegre és 3 kilóval többet mutatott (52 kilóról híztam 55-re):OO

De nem érzem magam különösen nehezebbnek,vagy nem látom magam kövérebbnek..A múltkor pedig 2 napon is megesett velem hogy nagyon fájt a fejem.

És pár napja volt egy olyanom,amire rákerestem és elvileg ez az "ovulálás"...?!?

Nem nagyon hallottam még róla de olvastam róla,és elvileg ez után jön meg a menstruáció.

Lehet h nem jól tudom,lécci mondjatok valamit?

2013. aug. 30. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hamarosan jelentkezik!Gondolom van fehérfolyásod!?
2013. aug. 30. 12:47
 2/12 A kérdező kommentje:
De amúgy az a bibi h a hónaljam még nem szőrösödik,de amíg el nem kezd ott is,addig ne is várjam h megjöjjön a menzeszem?
2013. aug. 30. 13:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Nekem amikor megjött elöször akkor,talán volt a hónaljamon 10 ször!Neked van pár vagy nincs egyátalAn rajt?
2013. aug. 30. 13:34
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem személy szerint 2,5 éve volt már hónaljszőröm, mikor megjött. az egyik barátnőmnek csak utána lett 1 (!) szál. de általában mindenkinek van már az első előtt.

mióta van melled? folyás?

2013. aug. 30. 13:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Úgy 1 éve lehet mellem,folyásom pedig legalább 2 éve van már,amúgy a hónaljamon csak 4-5 világosabb színű szőrszál van,szval alig..
2013. aug. 30. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Figyelj így is megjöhet,nekem is megjött!
2013. aug. 30. 14:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat,de jöhetnek még azért!! :)
2013. aug. 30. 14:15
 8/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, már vártam is, de rá csak egy évre jött meg, amikor épp nem görcsöltem, nem fájt a fejem, és nem számítottam rá. De ez személyfüggő, lehetséges, hogy meg fog jönni, elég nagy az esélye.
2013. aug. 30. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:
bocsi első vagyok!csak azt akarom hogy a 6. is én voltam!az utolsónak egy évre jött meg ,de lehet hogy neked nem hanem rövidebb idő alatt!:)
2013. aug. 30. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:

nekem is ez van!

csak nekem még annyi hogy tegnap volt két kis piros pötty a bugyimban..

14/l

2013. aug. 31. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!