Mostanában sok a fehérfolyásom és egész nap érzem, hogy nedves vagyok. Meg fog jönni?
Figyelt kérdés
+:mennyibe kerül a tisztasági betét?Szeretnék venni.2011. jan. 3. 18:52
1/7 anonim válasza:
Szia.
Hány éves vagy?
A tisztasági betét kb. 300 Ft.
Amúgy nekem 2 évig volt folyásom, elég sok. De egy hónappal azelőtt, hogy megjött nem átlátszó, hanem fehér volt és krémes. Neked milyen?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.
14 éves vagyok.
Június óta van és nekem is krémes, fehét. Eddig csak olyan volt, ami gyorsan megszáradt és kevés volt. Most meg naponta 2szer bugyit kell cserélnem.
2011. jan. 3. 18:59
3/7 anonim válasza:
Akkor nemsokára szerintem megjön :P
Először nekem is olyan "megszáradós" volt, aztán lett krémes. Rá egy hónapra megjött! Úgyhogy biztosan megfog. De lehet, hogy akár holnap, vagy ma. :)
Úgyhogy mindig legyen nálad betét! Ha rossz helyen jönne meg :)
4/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.
2011. jan. 3. 19:06
6/7 A kérdező kommentje:
:D Ok.
2011. jan. 3. 19:12
7/7 anonim válasza:
Hogy mikor fog megjönni a menstruációd, nem lehet pontosan megmondani, de a folyás csak akkor normális, ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!