Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meg fog jönni mostanában megint?

Meg fog jönni mostanában megint?

Figyelt kérdés

November 7-én jött meg először, de most megint jelentkeznek a tünetek: feltudnék zabálni egy egész hűtőt, és több a fehér folyásom is. (nem csíp, nem viszket, nincs szaga)

Csak azért kérdezem, hogy készüljek rá, igaz, minden táskámban van betét, csak azért mégse érjen váratlanul, mint a múltkor, amikor a suliban áztam át... Köszi!

12/L

2011. nov. 28. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy még nem rendszeres, és kicsit összevissza jön meg. Ezt egy idő után már érezni fogod magadon. Lehet, hogy ez csak az ovuláció jele lehet. Mit érzel még?

Amúgy én mikor érzem, hogy meg fog jönni, mindig használok tisztasági betétet, hogy ne a bugyi legyen olyan. Ilyenkor válassz mindig sötét színű nacit és bugyit. Ne aggódj:) Nem lesz ez mindig így :)

18/L

2011. nov. 28. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
ovulációm már volt..
2011. nov. 28. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van nálad betét, nem érhet váratlanul.
2011. nov. 29. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!