Ha nagy és lógós a mellem, akkor megóvhatom a kislányomat attól, hogy lógjon neki is?
Nagymamámnak, anyukámnak és nekem is nagy és lógós a mellünk... :(
Én sokat szenvedtem miatta fiatalkoromban, hogy lógott, mert semmilyen fürdőruha nem állt jól.
Ettől szeretném megvédeni a kislányomat.
Tudom, hogy neki is nagyok lesznek a mellei, de a mai világban annyi új, szuper melltartó van, hogy meg lehet akadályozni valahogy, hogy ne lógjon majd neki?
Vagy ha néha tornáznék vele és csinálnánk mellfeszesítő gyakorlatokat az érne valamit?
Ha esetleg sportolna, az segítene?
Még nem nő a cicije, csak elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés.
Én is édesanyámtól örököltem a nagy melleket, és ott rontottam el, hogy csak 15 éves koromban kezdtem melltartrót használni, akkor is csak piaci olcsókat. Mire benőtt a fejem lágya, akkorra már annyira megnyúltak a melleim, hogy már csak műtéttel lehetne feljebb emelni őket. Most már rendes, jól tartó, márkás melltartót viselek, fürdőruhában is olyan bikinit, aminek normális, kosaras felsőrésze van, és ha lányom lesz, oda fogok figyelni rá, hogy amint megnő a melle, azonnal megfelelő melltartót vegyünk neki.
Egyébként előttem már mindent leírtak: a két melltartót, a sportmelltartót, az úszást, hogy ne ugráljon. Csatlakozom hozzájuk. És tényleg nagyon jófej mami vagy szerintem is. :-)
Köszönöm!
Kedves utolsó! Akkor te is úgy jártál, mint én... De majd a lányaink:) Bár a genetikán nem tudunk változtatni ,de legalább mindent megpróbálunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!