Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nagy és lógós a mellem,...

Ha nagy és lógós a mellem, akkor megóvhatom a kislányomat attól, hogy lógjon neki is?

Figyelt kérdés

Nagymamámnak, anyukámnak és nekem is nagy és lógós a mellünk... :(

Én sokat szenvedtem miatta fiatalkoromban, hogy lógott, mert semmilyen fürdőruha nem állt jól.

Ettől szeretném megvédeni a kislányomat.

Tudom, hogy neki is nagyok lesznek a mellei, de a mai világban annyi új, szuper melltartó van, hogy meg lehet akadályozni valahogy, hogy ne lógjon majd neki?

Vagy ha néha tornáznék vele és csinálnánk mellfeszesítő gyakorlatokat az érne valamit?

Ha esetleg sportolna, az segítene?

Még nem nő a cicije, csak elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés.

2009. okt. 31. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jófej anyuka vagy. De tényleg :)

igazából szerintem melltartóval nem segíthetsz rajta, mert azok ugyanúgy gyengítik a mell kötőszöveteit és azért fognak lógni, viszont melltartó nélkül is gyengülnek ezért itt akármit csinálsz, nem fog működni.

Speciális torna viszont segíthet neki. Szerintem első körben járasd el úszni.

2009. okt. 31. 15:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Hát igyekszem megóvni a lányomat attól, hogy őt is csúfolják, mint engem... :(

de milyen hülye vagyok, hogy az úszás eszembe sem jutott:) nagyon jó ötlet:D köszönöm :)

további ötleteket várok :)

2009. okt. 31. 15:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hiába, akit megáldott a természet, az sem biztos, hogy szerencsés. :) Sajnos, a dús keblekre a gravitáció is jobban hat (tapasztalat).

Sokat segít, hogy amint elkezd nőni a melle, rögtön hord valamit a mellei érdekében. Kezdetben topot, aztán jöhet a megfelelő melltartó. Mindenképpen érdemes jó minőségű, pamut alapanyagú holmit venni, testnevelés órára pedig külön sportmelltartót is beszerezhettek. Próbáld a helyes tartást is hangsúlyozni, mert az is sokat segít. De a torna, úszás egyébként is érmes.

Tényleg jó fej mami vagy, bár az én anyám lett volna ilyen annak idején!:)

2009. okt. 31. 15:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is:$

hát igen..én is túl későn kezdtem el melltartót hordani, hála a konzervatív nevelésnek meg a "minek melltartót egy 13 évesnek?" szövegnek.. lehet itt rontotta el az én anyukám.

2009. okt. 31. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem 100% biztos, hogy neki is nagy mellei lesznek, erre az én példám: nagymamámnak nagy mellei voltak, anyukámnak szintén nagyok vannak, nekem, meg nővéremnek meg átlagos méretűek, sőt talán tesómé még kicsinek is mondható.

Ez nem tudom mitől függ,de egy nagyon aranyos, és lelkiismeretes anyuka lehetsz, ha már gondolsz a lányodra:)

2009. okt. 31. 15:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem reménykedek benne, hogy nem lesznek nagyok a mellei... Bár mondjuk én sem és a felmenőim se valami vékonyak, szóval ha a kislányom nem lesz duci, akkor lehet a melle se nő meg :)

Hát nem tudom, majd elválik, ez még a jövő zenéje, hisz még pici:) köszönöm szépen:) és a választ is.

2009. okt. 31. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A melltartó nagyon fontos, azonnal, hogy van melle, ha 12 éves kortól, akkor akkor, nem a kort kell nézni. Szerintem nem helyes az az elmélet, hogy káros a melltartó használata, mert a formán az ront, ha a mellet a saját súlya lehúzza! Én még éjszaka is hordok melltartót, és azért kinéz valahogy (D kosár) Ráadásul tinikorban baromi gyorsan nő és nehezebb is lesz. Nekem is szóltak 13 évesen a konditeremben, hogy sürgősen kezdjek el hordani, és lehetőleg ne fussak, ugráljak. Igazság szerint a kislánynak el kéne ezeket kerülnie, csak hát tudom, hogy suliban erre nincs lehetőség tesiórán. (Valami trükkel felmentetni, és más mozgásformára iratni, ahol nem fut, nem ugrál?) Mert nincs az a sportmelltartó, ami tényleg lefogja neki futáskor... Vagy akkor vegyen akár 2 melltartót egymásra, fontos lenne megoldani, hogy a mellei ne mozogjanak egyáltalán ugráláskor vele együtt.. (Én már arra is gondoltam anno, hogy odafáslizom :S )

Neked azt tanácsolom, miért nem veszel egy jó félkosaras push up melltartót? Fontos, hogy ne egy réteg anyag legyen, hanem ez a vastag, erős, (a szivacsbetétet kiszedheted belőle) és ne háromszög alakú legyen, a melled felső részére ne feküdjön rá - a 2 melled közti rész csak egy csík legyen, oldalról nagyon szépen felnyomja, mindjárt másképp fognak állni a ruhák, tapasztalat ;) Talán bikiniben is tudsz ilyet csináltatni, nekem is van hasonló.

2009. okt. 31. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, édesanyámnak nagy mellei vannak, és lógnak, az ő édesanyjának ugyanolyanok, és az enyém is nagy lett. Nekem édesanyám azt mondta, hogy próbáljuk ki azt, hogy ne hordjak melltartót rögtön, mert szerinte ő is ott rontotta el, hogy rögtön melltartó, amint elkezdett nőni. Én top-okat hordtam nagyon sok ideig, tesi órán pedig sport melltartót. Néha magamra kaptam egy-egy melltartót is persze, de ez elég ritka volt. Most 25 éves vagyok, és szerintem, meg édesanyám szerint sem lógnak annyira a melleim. Persze mivel nagyobb, az lehetetlen hogy szépen feszesen ott "üljenek" a mellkasomon...de az tény, hogy nem lóg annyira és viszonylag szépen áll.

Ha már kis kora óta melltartót kezd el hordani, semmi sem lesz hozzászokva ahhoz, hogy feszesen tartsa a melleket, mert egyfolytában tartja helyette valami más. Ugyanakkor a top miatt pedig nem lógnak egyfolytában, valamennyire kordában vannak tartva, de mégsem úgy mint egy melltartónál, hogy az tartja helyettem a melleimet,

Na ebből kiindulva szerintem nem kell azt a melltartót rögtön annyira eröltetni.

2009. nov. 1. 01:03
 9/12 A kérdező kommentje:

Jajj nekem...milyen ellenkező válaszok :( Most akkor döntse el az ember hogy mi a jó :D

Köszönöm a válaszokat amúgy:)

A 4. válaszolónak mondanám, hogy nekem melltartóban jól állnak a cicik, mivel magamnak már én választom a melltartót és olyat veszek amibe szépen domborodik:) Csak lánykoromban vette mindig anyukám nekem a melltartókat és hát akkor sajnos nem push-upokat hozott haza... :D

2009. nov. 1. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem hordok melltartót (kivéve, amikor fehér blúzban kell megjelennem és amikor a tejem folyt a szoptatás miatt), 3 gyermeket szoptattam,mégsem lógnak a melleim. Szerintem ez sajnos genetika. Lehet rajta javítani, de az adottságokat örökli az ember.
2009. nov. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!