Mivel fürdessem 8 éves kislányomat?
Figyelt kérdés
Születése óta Johnsons babafürdetővel, később Johnsons tusfürdővel fürdött a kislányom. De mintha megváltozott volna az összetétele, mert a kicsilányom bőre viszketni kezdett tőle. Ajándékba kaptunk Disney hercegnős vaníliás tusfürdőt amitől nem viszket semmije, de a kis nunikája érzékeny rá. Mindig óvatosan fürdik, nem nyúl bele, nem keni bele a tusfürdőt, szinte csak tiszta vízzel mossa le de mégis érzékeny rá ott lent. Tudtok valami totál irritatív mentes tusfürdőt gyerekeknek?2009. okt. 27. 16:00
1/3 anonim válasza:
Persze, a baba tusfurdojet, vagy a Nivea szappant! De a Nivea-bol nem tusfurdot, hanem szappant. En csak azt hasznalom, a legjobb!:) Es az illata!
2/3 anonim válasza:
Szia, szerintem irass a gyermekorvossal fürdetőkrémet. De anélkül is lehet kapni patikában, csak drágább. Illata nincs, de nagyon jó.
3/3 anonim válasza:
Én a babától kiütéseket kaptam.Pedig nem vagyok ilyen típus.Bár ez is egyéntől függ.De próbáljátok ki.És a patikai tusfürdő biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!