11 vagyok. A barátnőmnek most jött meg először a menstruációja beszélgettünk róla. Elmonta a tüneteit meg olvastam is róla. Teljesen össze vagyok zavarodva . Nagyon ideges vagyok mindig . Szerintetek mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 27. 16:59
11/24 anonim válasza:
Akkor barna folyásod van az előjel!Nekem 1 héttel az első előtt volt!Szerintem nemsokára megjön az első menstruációd!Legyen nálad egy kis táskába mindig pár betét+pótbugyi!nincs hasfájásod vagy hányingered ilyesmi?
12/24 anonim válasza:
Ha van barna folyàsod, màr nem kell sokat várnod! Lehet hogy 1 nap, de lehet hogy egy hónap, mire megjön! Nekem pl.1 hónapra rá jött meg az első, de ez mindenkinél máshogy van! Hordj magadnàl betétet, hogy ne érjen meglepetés! :) Ha megjön, úgyis észreveszed! Remélem segithettem! Ha van még valami kérdésed, nyugodtam írj! :)
13/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Megfogadtam mindet ! Mindig van nálam betét és pótbugyi! :)
2013. aug. 29. 23:11
14/24 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem ! Amikor kitöröltem a puncmat a wc papíron egy apró vérfolt volt. Ez mostmár az vagy mi?
2013. aug. 31. 19:28
15/24 anonim válasza:
Most már bármelyik pillanatban megindulhat rendesen a menstruációd.
17/24 A kérdező kommentje:
Nem még nincs.
2013. szept. 1. 19:54
18/24 A kérdező kommentje:
Mostmár lentről nem ez az átlátszó váladék folyik hanem fehér !!!! Ez mi?
2013. szept. 2. 14:22
19/24 anonim válasza:
Ez is fehérfolyás. Tudod, ennek változik az állaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!