Ha valakinek fiatal korban több ideig nem jön meg a menstruációja és nem megy orvoshoz milyen következménye lehet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 13:10
1/6 anonim válasza:
17 éves koráig semmi baj, ha nem jön meg, utána viszont érdemes megmutatnod magad, sose lehet tudni, annak ellenére, hogy ismerek olyan lányt akinek 18 éves korában jött meg, pedig semmi baja nem volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy megjön párszor és utána pl. nem jön meg 6 hónapig, hónapig, esetleg 1 évig.
2013. aug. 14. 13:27
3/6 A kérdező kommentje:
6 hónapig, 8 hónapig *
2013. aug. 14. 13:27
4/6 anonim válasza:
17 éves korodig ez nem probléma, nekem pl. 8 hónapig kimaradt annak idején, viszont utána egyből szabályos lett.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem 6,5 hónapja nem jött meg és kicsit aggódom. Itt a gyakorikérdéseken meg csomó mindenki azt mondja,hogy 6 hónap után orvoshoz kell menni... 14L
2013. aug. 14. 19:14
6/6 anonim válasza:
Hát abból baj biztosan nem lesz, ha elmentek a gyerek, vagy tini nőgyógyászatra, de azt fogják mondani, hogy várjál türelemmel.
Keressetek egy női dokit első alkalommal, úgy elviselhetőbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!