Volt itt valakinek olyan hogy 2 hónapig kimaradt a menstruációja és az orvos felírt neki gyógyszert menstruáljon?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 15:05
1/6 anonim válasza:
Nekem mikor 2 hónapja nem jött meg az orvos beutalót adott hormonvizsgálatra. Abból az derült ki, hogy minden rendben van a hormonjaimmal, ezután pedig nem adott gyógyszert. Előbb nézzen utána mivel áll szemben, mielőtt gyógyszert osztogatna.
2/6 anonim válasza:
Nekem már majdnem 19 éve kimarad..
18F
3/6 A kérdező kommentje:
"Nekem már majdnem 19 éve kimarad.."
De vicces :DD
Kigondolnád hogy fiú létedre miért nem menstruálsz...
Azt hittem hogy egyértelmű hogy csak a lányok menstruálnak, de látom valaki(k) számára nem...
Máskor máshogy fogalmazom meg a kérdést hátha mindenkinek egyértelmű lesz
2013. júl. 25. 15:13
4/6 anonim válasza:
Te sem álltál sorba amikor a humorérzéket osztották, kedves kérdező!
5/6 A kérdező kommentje:
"Te sem álltál sorba amikor a humorérzéket osztották, kedves kérdező!"
Bocs hogy nem tudok nevetni azon hogy komoly nőgyógyászati problémám van és itt kisfiúk viccelődnek ezen...
2013. júl. 25. 15:20
6/6 anonim válasza:
Valószínű fiatal vagy, sőt biztos, azért még a rendszertelen menstruáció normális. Kár addig hormont nyomatni...
És nem akarlak bántani, de ez nem a komoly "nőgyógyászati probléma", ez vérzéskimaradás.
Átlagos, nem halálos, nyugi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!