11 vagyok. A barátnőmnek most jött meg először a menstruációja beszélgettünk róla. Elmonta a tüneteit meg olvastam is róla. Teljesen össze vagyok zavarodva . Nagyon ideges vagyok mindig . Szerintetek mit tudok csinálni?
De hát miért kellene bármit is tenned?
11 éves egy kicsit korai, van akinek viszont csak 17, sőt 18 évesen jön meg és még az is teljesen normális.
Nem kell semmit se tenned, majd megjön az meglátod!
Van akinek már 10 évesen, van akinek csak 17 évesen.
Addig minden rendben van.
11 évesen nem vagy semmiről lekésve, kár hogy a lányok többsége így gondolja. én 14 voltam az elsőnél, pedig nem voltam későn érő! sőt...
de ahogy láthatod, nem haltam bele :D
15L
Nekem speciel 12 évesen jött meg, ma már 18 vagyok. A mai lányoknak szintúgy igen hamar megjön, szóval számíthat rá.
Nem kell félni vagy stresszelni, nem nagy szám az első. Ahogy mondta a harmadik olyan barnás folt, pecsét szerűség lesz először, az nem vészes. A lényeg ne idegeskedj, ne stresszeljs, légy nyugodt :)
Nekem is 11évesen jött meg először.
Most 14vagyok,és szerintem se nagy valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!