Nektek hány évesen jött meg a menstruáció?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 11 voltam az első menstruációnál. Amikor a suliban megtudták mindenki csúfolt hogy ilen hamar megvan pedig nem voltam kövér! Most megyek 7.-be és a védőnő kérdezte kinek van meg( persze négyszemközt, mert felmérés volt) és a 17 lányból 5-nek van még csak és nekem ez furi mert sokan irják hogy 14 évesen kellene jelntkeznie és énnekem tul hamar volt vagy másnak is??? Nektek mikor volt először???2013. aug. 27. 09:26
1/9 anonim válasza:
Elég buta dolog a menstruáció miatt csúfolni valakit, akár korán jön meg, akár későn, hiszen erről senki nem tehet! Senki nem lesz attól jobb, vagy rosszabb, hogy korábban, vagy később kezd menstruálni!!!
4/9 anonim válasza:
12 voltam. Anyukám 10. Butaság ezért csúfolni valakit.
20N
5/9 anonim válasza:
nálunk a legtöbb lánynak 11 évesen jött meg! milyen osztálytársaid vannak neked? mikor a hetediket kezdtük, a 16 lányból 10-nek már megjött! 2 lánynak hetedikben jelentkezett.
én 14 voltam, még volt 3 lány, akinek nem volt meg.
mellesleg azért csúfolni?! te tehetsz róla? nem! másrészt 11 évesen lettél nagylány, na és? rajtuk látszik, hogy agyilag ők még gyerekek!
kilencedikes 15L
6/9 anonim válasza:
Nekem 11 évesen jött meg. :(
Húgom 12, neki még nem jött meg. :)
7/9 anonim válasza:
10 éves múltam 20 nappal (majdnem 9 éves voltam).
9/9 anonim válasza:
Én épphogy 12 múltam el, mikor megjött. Szemétség teljesen természetes, normális dolog miatt bárkit is csúfolni, ne törődj vele!:-)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!