Normális ha 7 napos a menstruáció és 17 vérzés nélküli nap van kettő között? 22/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 21:13
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem 22 évesen ,nem normális a 17 napos ciklus!Az lenn a legjobb ha elmennél orvoshoz,csak ő mondhat biztosat!:)
3/11 anonim válasza:
Nekem is mindig ilyen rövid volt. Fogamzásgátlóval lett csak 28 napos. Szerintem tök normális.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem normális! Kérdezd meg nőgyógyászod mi lehet az oka! Szedsz fogamzásgátlót?? Én 21 éves vagyok de a ciklusom hossza nem több 30 napnál és nem kevesebb 27 napnál! Ami azt jelenti hogy általában 28-29 napos! Ez az átlag sztem! Ciklust pedig úgy számoljuk ki h vesszük a menstruáció 1. napjától a következő menstruáció legelső napjáig, és nem maga a köztes idő (a vérzés nélküli napok) a ciklus! :) Örülök h segíthettem! 21/L
5/11 anonim válasza:
Ez abszolút normális 24 napos ciklus.
Ne hallgass a hülyeségeket írókra!
6/11 anonim válasza:
Utolsó:ne hülyézz le másokat!!Külömben meg te vay a hülye!Sztem nem normális a 24 napos ciklus!
7/11 anonim válasza:
Totál benn van a normális kategóriában. Sokáig én is aggódtam hogy nekem is csak ilyen rövid, de tök normális.
8/11 anonim válasza:
K 73 százalékos!
Szerinted nem, de egyébként meg teljesen szabályos.
Neked meg jogod van hülyének lenni, ne kapálózz ellene!
9/11 anonim válasza:
kedves kérdező!már tudom hogy milyen hülye vagy!nem kell bizonyítanod!6. voltam!
10/11 anonim válasza:
bocsánat!nem kérdező ,hanem kedves utolsónak szólt az utolsó válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!