Miért így jön meg?
Amióta lefeküdtünk baratommal mindig idoben jott meg (1-2 nappal elobb/kesob).. Aztan szakitottunk, es azota vagy kesik masfel-2 hetet, vagy elobb jon meg... Terhes nem vagyok
szerintetek mitol van ez? :/ es mit csinalhatnek,hogy ne ilyen ossze-vissza jojjon meg?
A lelki megrázkódtatások (szakítás, halál, kirúgás... stb) hatással lehetnek a testedre is.(Nekem pl tiszta kiütés lett a hátam meg a karom egy nagyon durva szakítás után, és semmitől se múlt el) Nem tudom hogy mennyire viselt meg téged ez a dolog, de az, hogy ezt emelted ki mint fő lehetőséget, azért az gyanús.
Nem nagyon lehet ilyen "mesterségesen" visszaállítani a ciklusodat. Max. ha fogamzásgátlót szedsz, az napra pontosan beállíthatja, de emiatt nem érdemes elkezdeni. Várd meg, míg leül benned ez a szakítósdi, és szerintem magától helyreáll (meg fiatal vagy még, nálad tényleg maga a korod is ok lehet...)
Szia! Lehet hogy sokat stresszelsz. Vagy még lehetnek ezek a dolgok az időváltozásoktól, túl melegtől, lelki problémáktól, a hold állásától és még ezer és ezer dologtól.
Te ezt nem tudod "visszaállítani" légy nyugodtabb, kerüld a konfliktusokat, stresszhelyzeteket. De igazából ezt nem te döntöd el. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!