Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az, hogy még nem jött meg,...

Az, hogy még nem jött meg, lehet a gyógyszerektől, vagy a betegségtől?

Figyelt kérdés

Eléggé nehézkes időszakom volt, lefogytam 5 kilót még nyár elején koplalással. Akkor nem késett a menstruációm. Mostanában rendesen eszek, és hétfőn kellett volna megjönnie(alapból általában nekem 5 hetente jön meg, nem 4 ). Előtte volt egy olyan időszakom, hogy 3 hétig beteg voltam, fájt a gyomrom, a szemem, a májenzim értékeim magasak voltak. Utána kaptam egy tüszős mandulagyulladást. Kaptam rá antibiotikumot és probiotikumot. Az antibiotikumot már beszedtem egy hete mindet, a probiotikumot még mindig szedem, de a mellékhatásoknál semmi olyat nem ír. Közben összeszedtem alul egy betegséget is(tejszagú váladék, sűrű, ragacsos, és néha viszket lent). Amíg nem jön meg és nem múlik el, nőgyógyászhoz se tudok menni. A hasam a beleknél és a méhnél néha szúr egy picit, állandóan enni akarok.

De hiába eszem semmit nem hízok. Késhet a probiotikumtól a menstruáció, esetleg az eddigi korszaktól?

2013. aug. 22. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:
A probiotikumtól kétlem hogy késne, a veled történtektől viszont annál inkább. Nagyon rosszul tetted, hogy koplaltál, és lehet hogy most amiatt nem menstruálsz (a szervezeted úgymond bepánikolt). A betegségek és az antibiotikum is befolyásolhatja. Ha 2 hónapig kimarad, mindenképp menj orvoshoz! (a hüvelyfertőzéssel hamarabb is el kell menni, mert komoly szövődményei lehetnek)
2013. aug. 22. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!