Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betegségtől késhet ennyit?

Betegségtől késhet ennyit?

Figyelt kérdés
Utoljára december 28-án voltam fiúval, azóta senkivel. Védekeztünk gumival. Nos az a helyzet hogy januárba még meg volt a menstruációm, viszont azóta nem. Januárba elkaptam egy tüszős mandulagyulladást. Február végén és Március elején pedig 3 hétig voltam beteg. 3 doboz antibiotikumot szedtem be, és sok más gyógyszert mellette, orvosról orvosra jártam. Emelett elég sok stressz is ért. Most már érzem hogy néha fáj a hasam mint amikor meg akar jönni, és nyűgös is vagyok. A menstruációm sosem volt rendszeres, máskor is volt h akár 3 hetet késett. Aggódnom kellene? Nem vagyok rosszul, semmi émelygés, mellfeszülés és semmi. Ha terhes lennék, akkor már jelentkeznének némi tünetek nem?
2012. márc. 23. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor késett, ilyenkor mindig mondták nekem, hogy biztos mert most vizsgaidőszak van, mert beteg voltam stb.. Lehet, hogy ez így volt, de később kiderült, hogy PCOS vagyok. Érdemes lemenni orvoshoz ha késik, lehet, hogy nincs semmi komoly a dolgok mögött, de akkor legalább nem kell izgulnod, hogy mi a csuda van veled. Ha pedig van a dolgok mögött valami jobb ha gyorsan megtalálják az okot.
2012. márc. 23. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:

azért egy terhességi tesztet csináltál? ha még nem akkor csinálj már egyet, mert sokan vannak, akiknél nem jelentkeznek semmilyen terhességi tünetek egészen sokáig

a januári vérzés meg lehetett köztesvérzés, ami a terhesség elején szintén gyakori

de persze okozhatta mindezeket az antibiotikum is, meg más is, szóval ha terhességi teszt negatív, akkor irány az orvos, mivel már több hónapja kimaradt

2012. márc. 24. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!