Megjött, de csak 18 nap után. Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Hát ez inkább intimebb kérdés, de nem tudom, hogy most mihez kezdjek...
Nekem megjött, de csak 18 nap után. Az iskolában a védőnő azt mondta, hogy a 28 nap előtti és utáni már nem egészséges, ott akkor valami baj van... Teljesen be vagyok pánikolva, hogy most mi legyen. Menjek nőgyógyászhoz, vagy ilyesmi? Légyszi egítsetek :))
2013. aug. 21. 09:19
1/10 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy csak a 28 napos ciklus normális, de 18 nap kicsit tényleg kevés. Viszont az is számít, hogy mióta menstruálsz.
2/10 anonim válasza:
nyugi nem kell aggódnod, bárkinél elöfordul az iylen. eleve a 28 nap sem tövényszerű. van akinek 26 van akinek 32, de a legtöbb nőnek sosem pont annyi nap hanme hol 28 hol 31 aztán a következő lehet 29. Gondolom még fiatal is vagy igy iylenkor még bármi normális, az is ha nem jön meg hónapokig. Amire figyelni kell az az hogy orvoshoz kell menni ha 10-14 nap után sem mulik el. de egyébként ez is elöfodulhat bárkinél minden különösebb gond nélkül főleg tini korban. AMi még fontos hogy a amentruáció első napjától számold a ciklusodat ne onnan amikor elmult, sokan tévesen igy csinálják.
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem az első szerintem még olyan március körül volt... Ezért aggódom :)
2013. aug. 21. 09:24
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. Ha márciusban volt az első menstruációd, akkor pláne nincs miért aggódnod!
5/10 A kérdező kommentje:
Jól számolom, abban nincs hiba :D
2013. aug. 21. 09:25
6/10 anonim válasza:
Úgy látszik a védőnő ehhez kevésbé ért. Normális ciklus 25-33 naponként lehetséges. Sok minden befolyásolja a menzeszt stressz,idegesség,környezetváltozás,kisebb betegségek. Én a helyedben most még nem mennék nőgyógyászhoz,csak akkor,ha a következő ciklusaid is ilyenek lesznek.
7/10 anonim válasza:
Ne aggódj, az első években simán lehet ilyen, ez nem baj, teljesen normális.
8/10 anonim válasza:
semmi baj veled, nem kell aggódnod, főleg igy az elején senkinek sem pontos, de késöbb is előfordulhatnak ilyenek, nem kell aggódnod.
9/10 anonim válasza:
Simán lehet ilyen,az elején nekem is kimaradt 2 hónap.Amúgy 21-35 nap között normális.Nyugodj meg.:)13/L
10/10 anonim válasza:
Minden rendben van veled, nyugi.
De ez a védőnő nem igazán való arra amit csinál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!