Lányok, segítség! Akkor most megjött?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, anyukám és nagyobbik lánytestvérem nemrég ment el ilyen többnapos túrás nyaralásos szerű izére, és azt hiszem, (most először) megjött, de nem vagyok benne teljesen biztos, és nem tudom, mit csináljak, és megkérdezni se tudom, itthon senkitől. Ma mikor felébredtem, ilyen vérszerű barnás foltot találtam a bugyimon.2013. aug. 17. 12:00
1/5 anonim válasza:
Igen, valószínűleg. Keresss betétet és tedd be magadnak.
2/5 anonim válasza:
Fogadd meg az első válaszadó tanácsát. Keress otthon betétet, ha nincs akkor pedig irány a bolt.
De ha nem vérzel nagyon és nem is tervezel ma városjárást, akkor akár tisztasági is elég lehet (bár akkor is szükséges rendes betét, mert bármikor felerősödhet)
3/5 anonim válasza:
Igen, megjött. Nekem először nagyon-nagyon kevés volt, de ez mindenkinél más, ahogy előttem is írják, rakj be egy betétet.
4/5 anonim válasza:
Igen megjött az első menstruációd! Nem baj ha barna, vagy kevés pecsételő jellegű. Lehet holnapra pirosabb lesz, de az is lehet, hogy ilyen gyenge marad. Feltétlenül jegyezd fel naptárba ezt a napot!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, és van itthon betét. Kösz a segítséget :)
2013. aug. 17. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!