Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Ti éppen mit csináltat...

Lányok! Ti éppen mit csináltatok mikor megjött a havitok legelősször? Milyen szituban voltatok? Hol voltatok?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok
2012. nov. 2. 23:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerencsére otthon,már pizsiben voltam,az ágyban tévéztem,de másnap meg osztálykirándulás volt elég dombos helyre és nem mentem.
2012. nov. 2. 23:57
 2/24 anonim válasza:
aludtam
2012. nov. 2. 23:59
 3/24 anonim ***** válasza:
Örültem, hogy nem két hónappal korábban jött meg, mert épp külföldön voltam, rá egy hónapra osztálykirándulás, szerencsére otthon ért :D
2012. nov. 3. 00:23
 4/24 anonim ***** válasza:
véreztek
2012. nov. 3. 00:36
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Éppen otthon ültem egy kád meleg vízben és próbáltam a náthámat kezelgetni.
2012. nov. 3. 08:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is otthon voltam, szerencsére. Kimentem wc-re, és hoppá! :)
2012. nov. 3. 09:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Szombat reggel erre ébredtem, nekem azóta is (10 éve) szinte mindig éjszaka/hajnalban jön meg.

Sajnos pont iskola volt azon a szombaton, így emlékszem reggel a betétet beraktam, és pár óra múlva úgy gondoltam az iskolában, hogy már eleget véreztem, így kivettem, és kidobtam.

Én hülye, meglepődtem aztán, szerencsére nem volt látványos balesetem, de azóta se értem miért gondoltam hogy 4 óra alatt elmúlik. :) 13 voltam.

2012. nov. 3. 10:41
 8/24 anonim ***** válasza:
Szerencsére otthon voltam. Hasmenésem volt, és azt hittem, attól lett olyan a bugyim. Aztán anya tájékoztatott arról, hogy nem. Az viszont kellemetlen volt, hogy aznap este vagy másnap (már nem tudom), felléptünk. Kicsit feszengve öltöztem át, na meg álltam a színpadon. És amilyen szerencsés vagyok, még fájt is a hasam, és emiatt nem vettem észre, mikor nekem kellett a szöveget mondani...
2012. nov. 3. 14:40
 9/24 anonim ***** válasza:

otthon,bringázás előtt öltöztem.mentem ki wc-re és ott volt a barna folt,majd vér.

nagyon örültem neki,először fel sem fogtam.én akkor még nem gondoltam,hogy görcsölős leszek :| első nap nem igazán,de a második nap nagyon fájt. sokáig is tartott. akkor még azt hittem,csak menzesz alatt fog fájni,ehhez képest 1-jén volt peteérésem és még most is fáj.

és neked?

2012. nov. 3. 18:09
 10/24 anonim ***** válasza:
Suli előtt még elmentem wc-re gyorsan, és láttam, hogy hoppácska, mi ez a barnás foltocska...:) Kiabáltam anyának, hogy jöjjön le, kérdezte, hogy miért, mondtam, hogy csak jöjjön, örültünk, aztán gondolom elmentem suliba, már nem emlékszem így rá:D
2012. nov. 3. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!